Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво полувреме мизерија денес. Освен неколкуте добри потези на Салах, ништо вредно да се спомни. Второ полувреме се живна одма, со влегвањето на Кутињо, Џини, па можам да речам и Грујиќ.
Хендо прво полувреме беше прав очобол. Поарен од него ми се чини беше и факинг Џеј Спиринг, па можда и Џонџо Шелви. Ми се темнеј во глата ко ќе го видам како се врти како мува без гла ко ќе е со топката. Јес да „правило“ во фудбалот е дека треба да се подај топката на најблискиот, ама Хендо освен то шо трча, не прај друго ништо корисно за тимот.
Емре креатор, да.Не, јас мислам дека креативноста на тимот треба да се темели врз сите играчи од средниот ред кои што се способни да креираат а такви се Кутињо, Хендерсон, Лалана, Џан па можеби и Џини.[DOUBLEPOST=1500489252][/DOUBLEPOST]И не дека не смееш да имаш различно мислење од Клоп, верувај и јас имам за многу работи.
Можда и не сме гледале иста утакмица, шо да ти речамД
Да не не сме гледале иста утакмица? Хендо денес очобол? Па едино он што погоди некој добар пас.. Како тоа не треба да сме играле на такви топки, коа 2-3 од нив отворија одличен простор за Трент, а тој му намести одлична топка на Стариџ. А пак од друга страна велиш Грујиќ ги живнал. Ги живна со 2та паса укурац пратени у аут? Или со шутот што едвај дооде до голман? Еден шут само што извади добар и тоа беше..
Кутињо е у форма. Рингишпил им праеше. И Салах исто ме бендиса![]()
Оди бе брат моли се да го купиме Кеита, да ни продаде некој дрес. Јасно е дека со тебе нема основ за праење муабет поврзан со фудбалЕмре креатор, да.
http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ws/liverpool-seal-10m-andy-robertson-13353992Ново #име на левата бековска!
Али што се разбираме ние од фудбал...Можда и не сме гледале иста утакмица, шо да ти речамнајверојатно имам малку поинаков "светоглед" за фудбалот од другите овде
![]()