Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Клоп од ко е дојден направи многу, не би рекол дека не направи ништо посебно со материјалот шти го има. Тимот е поради Клоп кој знае да извади максимумот па и поќе од секој играч, тоа се виде во Дортмунд каде што со no names имаше големи успеси. Сите сакаме брз успех ама Клоп е тренер за долгорочен план а не за брзи успеси ;)

Клоп има пари на располагање, нека купи квалитет а не со ноу нејм играчи да пробува да направи нешто. На нас фановите на Ливерпул од тие долгорочни планови ни е преку таквото. Нека купува летово квалитет или нека си ги собере парталите ако фејлне и наредната сезона.

nz dali ke ispilicime 4 mesto godinava ako se zeme predvit deka liverpool zavrsi so golemite derbija vo koi ne dozivea poraz ni na domasen ni na gostinski teren ,porazite doagjaa od ekipite koi se borat za opstanok ,pa narednive 10 kola sto ostanaa igrame bas so takvi ekipi ,imajte predvid deka ostanative sto se za borba od 2 -4 mesto imaat dosta za razgruvanje megju sebe ,titulata veke e vo vitrinite na abramovic za toa zbor nema celsea vo maj ke e prvak ,e sea koj ke bidat ekipite sto ke odat vo ls i za mene e enigma ali imam custvo deka arsenal so sigurnost nema da se bitkata ke megju t ham ,situ ,unt,i liverpool ,

хахахах и тоа што викаш
Него, да го пофалиме и Клоп, мада тоа не го менува фактот дека одбраната ни е ужасна и уште стојам на ставот дека освен Клајн и евентуално Матип, се' друго би мењал.
zs?

Семи Ли да не ни беше тренер едно време бе?

17498418_1522104444488226_5563398735831200055_n.jpg

2 години пошто сакаа да го купат тој младичот на Стоук мислам.

ЏИнииииииииииииииииии!!!

Ја испосра за примениот, ама страшна асистенција сега[DOUBLEPOST=1491425275][/DOUBLEPOST]:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Последно уредено:
Пу да си ебеме проклетиот тим да си го заебеме.

Уште па читам на фб @Scouser88 ако не се лажам дека е он.. пишал менталитет победнички кај нас се гледа со тоа што сме немале пораз од топ 6.

Каков ти е тој менталитет бе другар, па ти дали си свесен колку бода имаме изгубено со малите тимови? Па само еден факинг Борнмаут ни зема 5. Свонси не тепа дома, Барнли не истепа. За каков менталитет ти зборуваш?

Ау да! Кој му беше потегот на Клоп што го извади Кутињо за да влезе Матип?????????????????? ЕЕееееееееееееј со Борнмаут ние браниме предност. Од 65та минута!!!Еееееееееееееј. Место како што пиша некој на фб, да го пушти Стариџ, да ги нападнеме, да не ни помислат да дојдат на наша половина, ние со 5-3-2 одиме на крај. 5 назад и пак примивме гол од некојси пропалици, што оддома не ги знаат дека играаат фудбал.. ги виделе прееска на телевизија.

Мене навистина ова не ми се верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom