Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ват ? Си помешал нешто..[DOUBLEPOST=1457688841][/DOUBLEPOST]

Слично дробат :D:D:D

Да, искрено не верував дека некогаш ќе играат сите тројца заедно. Ама одлично се вклопени и мило ми е шо не бев во право.[DOUBLEPOST=1457740787][/DOUBLEPOST]Paul Scholes on Liverpool 2 Manchester United 0:

''Liverpool were brilliant. Liverpool were 10 times better than United. So much quality.

''Philippe Coutinho took Varela all over the place. They all ended up out of position. Memphis is nearly playing as a left-back!

''Adam Lallana was taking the piss when he was rolling his studs over the ball in the second half! Why didn't someone just tackle him?

''I thought if United were going to win, David de Gea would have to be brilliant. He was brilliant and we still got beat! United had 10 minutes when they penned Liverpool in but that was about it.

''The gulf in quality, it was just incredible. Look at the forward players Liverpool had: Coutinho, Firmino, Sturridge. They've got goals. I hadn't been sure about Firmino but this last week he has convinced me. He's been brilliant.

''Lallana had a quiet period but he looks like a real player. Before the Liverpool versus Manchester City game, which I worked at, I was thinking, 'Klopp might only keep two or three of these'. But what is he building now? They need to go on from here. They can go on from here. They could even finish in the top four in the Premier League this year if it carries on.

Последно уредено:
На лето доаѓа Геце. Да не биде не сум кажал.

BREAKING: Ian Ayre to step down as Liverpool chief executive at end of May 2017

Последниве 2 сезони Ер беше одличен, ама никогаш нема да му заборавам што во зимата 2014 не успеа да ги купи Салах или Конопјанка, нешто заради што МОЖЕБИ Ливерпул не стана шампион, и во првата сезона на Роџерс кога му ги продадоа сите напаѓачи и во последниот ден од преодниот рок не му купи ни еден и на крај Роџерс остана само со Суарез како напаѓач да игра на 3 фронта до зима.

Последниве 2 сезони Ер беше одличен, ама никогаш нема да му заборавам што во зимата 2014 не успеа да ги купи Салах или Конопјанка, нешто заради што МОЖЕБИ Ливерпул не стана шампион, и во првата сезона на Роџерс кога му ги продадоа сите напаѓачи и во последниот ден од преодниот рок не му купи ни еден и на крај Роџерс остана само со Суарез како напаѓач да игра на 3 фронта до зима.

А Борини го забораи :D

CdwiQU9XIAIYIVe.jpg

Види го Чави, само тој на куси е.

Шо би рекол @Epsilon ајде да му ја ебиме мамицата в дуп! :D

Милнер десен беГ, ај да го видиме и тоа принудно решение. Напаѓачки идеме и тоа ми се свиѓа, само капитенот да е на ниво и да ора, и победа очекувам.

Емре ги изгази у одбрана. Стариџ мораше на 2 пати побрзо да подава а не да солира. Ако не израмневме.. и коа ќе ги ни пуштеше ( ако ги пуштеше ) Депај и Швајни ќе беше опасно.

НО !..

Кутињо дете , Те сакам !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom