Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се согласуваш на играч за иднината да му се даде 100к неделна плата? :)
Пууу менување ставови преку ноќ, сфака част :D

Дечково е прва постава лабаво.
Иднината ни се заеба со Алберто и Илори :)

Сонував дека Кутињо денеска гадно се повредил. Напомена, во петокот вечерта го сонував Велбек.

Честито Матип, одличен трансфер и ќе го ослабете Шалке :D А Нордфеит е наш, има понуда од Дортмунд и треба за скоро да се одлучи.

Досадна утакмица. Освен 2-3 испади, назад бевме солидни на чело со Туре, кој покажува дека сезонава ни е најдобар стопер. На Хендо, Кутињо, Стариџ се гледа дека им требаат натпревари за да влезат во полн ритам. Заебан резултат за реваншот, ама ако не можеме да го елиминараме Аугсбург тогаш не знам шо бараме во натпреварувањево и во сезонава, општо.

Неможев цела утакмица да ја изгледам асално. Ама од она што видов Хендерсон игра очајно!

Партизан им збрцаа три гола на несреќиве, со тројкава во напад очекував гол на гости и после лабаво дома, ама зашто да не се искомплицира..

Партизан им збрцаа три гола на несреќиве, со тројкава во напад очекував гол на гости и после лабаво дома, ама зашто да не се искомплицира..
Да не заборавиме дека 4 дена после реванш играме финале Лига Куп.
#Grmehehehhe

Овој нели е централен дефанзивец, зошто го пишале како ДМ? Можеби е одиграл некој натпревар таму на таа ДМ позиција, иначе природна позиција му е ЦБ. А и не е за во Ливерпул, според мене обичен просек е. Ништо повеќе.
Nz dali gledas germansko...deckoto i ne e bas obicen prosek... Ako lukas i alen si odat a milner i hendo se teska tapa ...dobro ke dojde deckoto za bez pari...mora da se iskoristat slobodnite agenti za da ostane kes za 2-3 vistinski dzvezdi...ako go govede mislam deka klop znae shto pravi pozz[DOUBLEPOST=1455840916][/DOUBLEPOST]
Ама, ама, амааааа...
Прегледај го приврзокот 139483[/quot. Posle 30ti juni ke bide druga pesna :)

Требаше и после зимава да биде друга песна ама ништо од тоа. Не си правете бајрам на умот, полесно ќе ви биде да се соочите со реалноста после 30ти август 2016та :)

СТварно не знам што кур му е со изјавине.With our quality? Кој квалитет бе? Ке го тепаат Сити 1-4 , изгубија 3 пати сезонава од ВестХем. Го тепаме Челси 1-3 , губиме дома од Палас 1-2 ..губиме од Њукасл 2-0. Каша! Ни се знае кога ќе изиграме добро , ни кога ќе победиме , ќе победиме дерби губиме од некои умрени. Како што кажа маринети Партизан им даде 3 гола на овие. Се борат за опстанок у Бундес , ние 0-0. Кутињо - Стариџ - Фирмињо у напад:facepalm: Срединана веќе посмешна и од одбранана ми делува. Хендерсон и Чан една ќе изиграат , после ги нема 3 недели. Чан даде гол со А Вилла , извадија сите видео хајлајтс од негова игра , сеа ќе го снема. Далеку е ова од квалитет. Далеку. Она па што ни стој на гол , да не знаеш како да го искоментираш. Quality?

Лаже бе, лаже Клоп. Не верува он уствари у составот и сеа на зима ќе ги испопродаде сите, ќе си донесе негови ѕвезди.[DOUBLEPOST=1455842310][/DOUBLEPOST]Ау да, зимата помина ама...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom