Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Го потцени Варди, излезен беше многу.
А и пак испушти топка од раце, си држи до просекот :)
Чекам да излезат player ratings да видам шо ќе кажат :)

Јас ќе ти кажам, 6 треба да има. Во прво два пати не спаси а за првиот гол кумуваше.

Cistkata mora da srartuva od "kapitenot"...pa sledi mignole benteke lukas alen ....mnogu se nemozam gi iznapisam...

Cistkata mora da srartuva od "kapitenot"

Од каде капитенот го стави на листа за чистење само не ми е јасно...
Од моменталната игра на средниот ред,Ален заслужува да игра пред секој прва постава.
Емре на ладење некоја утакмица,Морено исто..Бентеке на психијатар.Мињоле по можност на клоци надвор од клубот.
Мноогу позрело и постабилно играат децата што играа во карлинг и фа,отколку првотимците.
Него од моменталната прва постава освен 3-4 сите до еден се или за втор тим или за во чемпионшип..

Од моменталната игра на средниот ред,Ален заслужува да игра пред секој прва постава.
Емре на ладење некоја утакмица,Морено исто..Бентеке на психијатар.Мињоле по можност на клоци надвор од клубот.
Мноогу позрело и постабилно играат децата што играа во карлинг и фа,отколку првотимците.
Него од моменталната прва постава освен 3-4 сите до еден се или за втор тим или за во чемпионшип..
Oвa е мoжеби глaвниoт прoблем. Вчерa и вo групaтa нaпишaв нештo сличнo

Oвa е мoжеби глaвниoт прoблем. Вчерa и вo групaтa нaпишaв нештo сличнo

Плус и тие 3-4 не се стандардни,знаат да се губат како Кутињо,Клајн,Хендерсон и Емре.За тие мислам дека се материјал кој вреди да имаат првотимски статус,другото се е просек дури и подпросек.Еве ај и Фирмињо знае да изигра нешто ама сега за сега далеку е од тоа што треба да биде.

Jas zboruvam za kompletna cistka a ne za smena vo postava...od ovoj tim realno spored mene bi gi ostavil...klajn,flano,moreno,smit,lovren,skrtel...can,milner,hendo(ke go zacuva sigurno),ibe,koutinjo(iako mislam deka ke go prodava),firmino,branagan...ings,origi...drugo se e za na transfer lista... Foster,matip(ako dojde),dzaka,od rojs ili gece eden,texeira,ikardi,plus nekolku mladinci kako gjuric ...se zavisi od transfer komitetot i cico klop...odime na nekoe trofejce so ovaa klapa pa za dogodina so gospod napred YNWA

Голмани нови.
Клајн,Ловрен-Сако како бекап опција,значи нови два централни,морено треба време да стане материјал за прв состав,уште не е стабилен,Фланаган ке биде екстра играч.Плус некој од младите да набие искуство за прв тим,а има деца со потенцијал,дури многу подобри во споредба со „искусните„.
Кутињо,Емре и Хендерсон се ок,Милнер и така и така,Ален и некој од младите еден-двајца како бекап.Лукас ептен за недај боже..
Ориги,Фирмињо,Ингс исто може да останат и плус некој класа напаѓач да се купи...Другото се у ку**ц.

Кога ке се случи вакво нешто може да се надеваме на нешто повеке.

Класа потег. Еден од ретките луѓе во фудбалскиот свет кој има големо срце. Отсекогаш сум го ценел заради вакви работи. Имаше негативни страни како менаџер, но неговиот престој како менаџер на Ливерпул никогаш нема да го отценам како неуспешен или пропаднат.

Бегович ќе ви заврши работа, поквалитетен сигурно нема да ви дојде...
Џан не ви го бива,Фланаган не ви го бива, Ајб ви го бива, Фирмино го бива али не многу, и Бентеке ви го бива и Кутињо, друго ништо не ваља кај вас, Шкртел и Ловрен ич не ви ги бива.
Ја го видов голот вчера што ви го кладе Варди првиот, Мињоле беше излезен и пиеше пиво, и овој го зачека и ви даде евро гол, колку и да беше прецизен шутот голот си оди на душа на Мињоле.

Џан не ви го бива,Фланаган не ви го бива, Ајб ви го бива, Фирмино го бива али не многу, и Бентеке ви го бива и Кутињо, друго ништо не ваља кај вас, Шкртел и Ловрен ич не ви ги бива.
Ја го видов голот вчера што ви го кладе Варди првиот, Мињоле беше излезен и пиеше пиво, и овој го зачека и ви даде евро гол, колку и да беше прецизен шутот голот си оди на душа на Мињоле.

А Мињоле го бива?

море ти ги имаш гледано Ливерпул или се дупиш со нас? :)

А Мињоле го бива?
море ти ги имаш гледано Ливерпул или се дупиш со нас? :)
Не го бива Мињоле, никако, абе море си кажувам мислење тие некои што ги набројав млади се знам, ама се губат некако имате некаков потенцијал ама слабо го истакнуваат, и не знам Бентеке зашо не го играат?

Не го бива Мињоле, никако, абе море си кажувам мислење тие некои што ги набројав млади се знам, ама се губат некако имате некаков потенцијал ама слабо го истакнуваат, и не знам Бентеке зашо не го играат?

Бентеке не го играат зошто е дрво. Исто знаеш у дрво коа ќе шутнеш топка каде се одбива? Епа тоа е не знаеш хаха. Или евентуално ако се залепи за смолата на дрвото тогаш цела акција оди во неповрат. Џабе некои истрчале напред , се се забавува итн итн

Плус и тие 3-4 не се стандардни,знаат да се губат како Кутињо,Клајн,Хендерсон и Емре.За тие мислам дека се материјал кој вреди да имаат првотимски статус,другото се е просек дури и подпросек.Еве ај и Фирмињо знае да изигра нешто ама сега за сега далеку е од тоа што треба да биде.
Кoгa вo тимoт имa бaрем двaјцa врвнa клaсa игрaчи, спремни, пoдругo е. Тoгaш и прoсечни и мaлку нaтпрoсечни игрaчи изгледaaт мaлку пoдoбрo, мoже дoбрo дa функциoнирa тимoт кaкo целинa. Менaџерoт, тaктикaтa, aтмoсферaтa вo екипaтa и сигурнo други фaктoри придoнесувaaт зa целoсен зен и дoбрите резултaти. Кoгa гo имaвме Суaрез, здрaв Стaриџ, Стерлинг, Кутињo, Хендo ги имaвме и Лукaс и Ален и Мињo и Шкртел итн..примaвме гoлoви aмa и дaвaвме мнoгу пoвеќе пa се "кoмпензирaше" дa речaм. Дa се извлече мaксимум oд сезoнaвa кoлку се мoже, пa зa oд летoскa ќе видиме кaкo ќе биде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom