Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
BREAKING NEWS - Liverpool have reached an agreement in principle to sign Alexandre ‪#‎Pato‬ for 20m, as per @AlfredoPedulla.

Колку што е интересен потегов толку е и ризичен пошо Стариџ ситуацијата може да е али може и да се исплати многу.

Клоп може да го препороди.

BREAKING NEWS - Liverpool have reached an agreement in principle to sign Alexandre ‪#‎Pato‬ for 20m, as per @AlfredoPedulla.

Колку што е интересен потегов толку е и ризичен пошо Стариџ ситуацијата може да е али може и да се исплати многу.

Клоп може да го препороди.

http://www.standard.co.uk/sport/foo...to-claims-corinthians-president-a3109441.html
http://www.express.co.uk/sport/foot...e-Pato-Manchester-United-transfer-news-gossip

Ова се засега двата медиуми во Англија кои ја објавија веста. Дури не видам не верувам, но кога се цитира сопственик на еден клуб, нема зошто да не верувам дека може да се оствари трансферот.

Околу повредите, гледам дека лани Пато одиграл 56 натпревари во сезоната (дал 26 гола) а во текот на последните 2 сезони дури 95 натпревари(постигнал 38 гола) што се одлични бројки. Сепак се согласувам дека трансферов е ризичен.

Клипче беше првиот кој ни ја донесе веста дека Пато доаѓа во Ливерпул.

Дефинитивно еден необичен настан е ова :D

Не е можно ова , се надевам шпекулација , ако е точно тогаш крајно ризичен трансфер .

Oвој педулија е понебитен од Саше Политико кај нас. Не дека нема да се оствари трансферот, али дечково е бетер од goal.com.

Клипче беше првиот кој ни ја донесе веста дека Пато доаѓа во Ливерпул.

Дефинитивно еден необичен настан е ова :D
Екс играч на Милан е па ми се појави оваа вест одма и глеам ја немавте споделено :Д

Не сум уште еден Донеф-случај верувајте ми :Д

И ја будала на Клипче и Дејли Фејл им верувам :D

12207848_644889422280522_1844097371_n.jpg

Лукааааааааааааааааасссс :vozbud:
Иначе, првиот настап како кептн на Лукас му беше во Скопје, 2010та, протиф Работнички :D
12227550_10153867794912573_7158394284459803244_n.jpg
[DOUBLEPOST=1446997651][/DOUBLEPOST]liverpool17get_1509157c.jpg

:cautious:

Последно уредено:
Тешка мизерија сме. Со ваква неконстатна игра тешко до топ 4. Искрено скурчено ми е секоја сезона ова да го гледам. Потоп до полусезона, после кревање на форма и на крај недоволни собрани бодови за топ 4. У курац нека фатат сите, 2 најаматерски гола можни примивме.

И сега, Лалана и Ловрен ќе бидат криви за поразот кај 88% од навивачите :)

МОРЕ КОЈ КУР МУ Е НА ОНОЈ МОРЕНО БЕ , СЕЉАК СЕ ДА МУ ЕБАМ !! 4-5 НАТПРЕВАРИ ВЕЌЕ НЕМА ПОГОДЕНО ЦЕНТАРШУТ , ФАЦАТА ГРДА ДА МУ ЈА ЕБАМ

МОРЕ КОЈ КУР МУ Е НА ОНОЈ МОРЕНО БЕ , СЕЉАК СЕ ДА МУ ЕБАМ !! 4-5 НАТПРЕВАРИ ВЕЌЕ НЕМА ПОГОДЕНО ЦЕНТАРШУТ , ФАЦАТА ГРДА ДА МУ ЈА ЕБАМ
Како нема погодено центаршут?
Кој му ја намести на Бентеке на тацна а овој ја опали преку гол?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom