Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Супер се сите утакмици. Незаборавни. Мора да признаам дека стварно сакав да нема причина да го отпуштат Роџерс, да постигнеше некој успех. Али тоа е тоа.

Ме болат ваквите хајлајти, се потсетувам колку прејак беше Суарез и колку никој никогаш нема да замени енергијата што ја имаа утакмиците кога он играше. Fun times. :)

Туку, бек ту риелити, има шпекулации за тоа со каков состав ќе искочи Клоп викендов?

И без Гомез и без Ингс сте до крај на сезона или побркале нешто од Скај Спортс?

Изгледа дека не се. Истата повреда како Гомез. Best case scenario, 6 месеци.
Ја има веста и на телеграф. Вчера се повредил на првиот тренинг.

И Ингс. Браво. Да ти ебам среќата да ти ебам.

За секое добро, подеднакво толку лошо не следи. Ужас еј...

Де бе па и вие, како којзнае што да се случило. Повредите се нормални и позитивна работа е што се случува со млади и неискусни играчи. Замислете ова да им се случеше на Бентеке и Кутињо, недај боже.

Па и не е баш позитивно, во никој случај. Знаејќи ги Studge и Benteke, во Ings барем знаевме дека има некој на кој може да се потпреме како солиден трет избор за напаѓач а вака ќе треба да се крстиме двајцава да останат здрави, што пак е еднакво на чудо... Origi не го сметам бидејќи сеуште е далеку од играч за прв тим, а прашање е дали и воопшто некогаш ќе биде.

Акo мoже некoј пoупaтен дa кaже oд штo се дешaвaaт тoлку тешки пoвреди, кaкo дoaѓa дo тoa? Премнoгу нaпoр, влечење пoстaрa пoвредa, лoш фитнес, штo се случувa..Хендo пa скршил стaпaлo (или кoски нa стaпaлo) сепaк е скршеницa, кoскa е, не се крши туку тaкa, a? Шo прaaт нa тренинзи..:toe:

Лош фитнес на играчи кои можат да бидат резултат на индивидуалност или лоши предсезонски подоготвки на играчи, лоши кондициони и физички тренинзи, исхрана, преморесност. Милион причини има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom