Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мислам дека никој у светов нема дрес од Флано. Ни мајка му на Флано гарант нема од син и :)
eX48NCZ.jpg

Мисли си :D Битола ито!

Нека се врати Ловрен и Шкртел конечно да седне на клупа а ако не се случи тоа, не знам.[DOUBLEPOST=1445091730][/DOUBLEPOST]
eX48NCZ.jpg

Мисли си :D Битола ито!
Си нашол ти со Бодо да се објаснуваш од кои играчи треба да се купуваат дресови а од кои не треба. тој само од Далглиш има, уствари не е ни дрес туку му го сјебаа принтот на Бит Пазар :D

Одбраната нели сакаше Клоп прво да ја зацврсти, ете не примивте гол прва партија од Август. Па и на гости кај Тотенем и не е лошо нерешено.

Одбраната нели сакаше Клоп прво да ја зацврсти, ете не примивте гол прва партија од Август. Па и на гости кај Тотенем и не е лошо нерешено.
Ќе треба уште еден стопер за партнер на Сако. Германец по можност. На пример Ховедес :D

Јас би му дал уште една шанса на Ловрен која нормално ќе ја добие пошто не верувам до на лето да пазариме стопер, бидејќи сметам дека побитно е моментално да купиме бек.

Ми текна на вашиот муабет со резервите пред 2-3 години :D

Епа од тогаш датира ова, "со тој тим, толку" :D

Него, @superstarpizza, извини брат, ај ако сакаш уште еднаш прати ми го тој едиторот за тактики.

Jurgen Klopp's assessment of his players' performances against Spurs:

“I am not sure how many games you saw like this from Adam Lallana. What do you think? I know him from Southampton and he can do 20%-30% more.

“Coutinho? Do you not think he can play better football than that? Of course, he can.

“Lucas? You don’t think he can play balls on the right and left side? He can.

“Emre Can? Learning between running and passing. He can learn.

“Milner? The complete football player, the perfect professional, a machine, everything is there.”

On the overall performance, Klopp concluded:

“We start with this development and the most important thing is for the players to be prepared to be a little bit wild.

“You can run and then you can miss. No problem. Don’t worry. Come back again.

“That’s what I saw. This part I am satisfied with but we can do better and will do better. It’s okay.”

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom