Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Шо е финтата со ѕидот на Енфилд? Демек нема сликање ова она. Иначе тоа со тренингот и маркетите според кои можеше пред време да се предвиди првиот тим не знам дали го има на друго место. Одлична одлука доколку Клоп го има блокирано тоа.
Не е финта него со маркерите на тренинг 4 дена пред утакмица се знаеше кои играчи ќе настапат. Сега нема такви ифнромации да линкаат во јавност.[DOUBLEPOST=1444659839][/DOUBLEPOST]Ѕидот почна да се гради со Роџерс како менаџер. Дошол Клоп и рекол, прво ѕид да ми поставите а уште не ни бил на Мелвуд :D

[quote="Peja989, post: 7443324, member: 4140] Не е финта него со маркерите на тренинг 4 дена пред утакмица се знаеше кои играчи ќе настапат. Сега нема такви ифнромации да линкаат во јавност.[DOUBLEPOST=1444659839][/DOUBLEPOST]Ѕидот почна да се гради со Роџерс како менаџер. Дошол Клоп и рекол, прво ѕид да ми поставите а уште не ни бил на Мелвуд :D[/quote]
Ако стварно биди така нема ништо подобро од таква одлука. За противнички тренер нема ништо подобро од тоа да знае точно кои играчи ќе настапат и да спреми против тактика.

Кога зборев со Бодо на темата он ми викаше „да бе, се' нешто му смета на Роџерс“ :D

Кога зборев со Бодо на темата он ми викаше „да бе, се' нешто му смета на Роџерс“ :D

ѕидот му беше најголем проблем на Роџерс.:)

Све му остави на Клоп, играчи,проширен стадион па дури и ѕид поред игралиштето за тренинг.
Легенда си е легенда,на се мисли :D

Со денешниов настап за Енглеска на Ингс, веројатно Ливерпул ќе го чини 10 милиони компензација за неговиот трансфер од Барнли.

Еј 9 за Клоп? Унапред ќе му ги исплатат сите три сезони?
Стварно не знам каков е договорот.

Муабетиве ко дискусијата кој е „подобар“ генерал, Фичо II или Ацо III

Тие што тврдат дека Фичо е подобар, добиваат прашање “ а што направи?“

Тие што тврдат дека Ацко е „подобриот“ добиваат замерки дека неговиот успех е следствена „реакција“ на наследството на Филип :))))

Da se надеваме дека Клоп ќе обезбеди и понатаму место за таква дискусија :D

http://www.thisisanfield.com/2015/10/joe-allen-shine-liverpool-make-break-season/

Читнете си.

There have been a number of occasions when Allen has shown his class, but such is his subtle style of play, he has often not received the plaudits he perhaps deserved.
The former Swansea man is never going to be a noticeable, swashbuckling midfielder in the mould of Steven Gerrard or Jordan Henderson, but he can be effective in his own way.

He is one of the most relentless pressers of opponents that the Reds have, and his use of the ball is usually crisp and concise.

He has not had a passing accuracy below 87 per cent in a season since his move to Merseyside, and his overall statistics were up there with the likes of Nemanja Matic and Fernandinho last season.
Allen is also a very good reader of the game, picking off dangerous situations and showing a defensive discipline that most of Liverpool’s current midfielders are incapable of.

http://www.thisisanfield.com/2015/10/joe-allen-shine-liverpool-make-break-season/

Читнете си.

There have been a number of occasions when Allen has shown his class, but such is his subtle style of play, he has often not received the plaudits he perhaps deserved.
The former Swansea man is never going to be a noticeable, swashbuckling midfielder in the mould of Steven Gerrard or Jordan Henderson, but he can be effective in his own way.

He is one of the most relentless pressers of opponents that the Reds have, and his use of the ball is usually crisp and concise.

He has not had a passing accuracy below 87 per cent in a season since his move to Merseyside, and his overall statistics were up there with the likes of Nemanja Matic and Fernandinho last season.
Allen is also a very good reader of the game, picking off dangerous situations and showing a defensive discipline that most of Liverpool’s current midfielders are incapable of.

Џабе е се ова коа сеа ќе дојде Бодан и ќе остави :) како одговор на твојот пост!
Нели.....дека е милениче на Роџерс!:love:

Ако му го продолжат договорот а верувам дека ќе му го продолжат и пружа добри партии под Клоп планирам дрес да си купам од него следна сезона, здравје.

Го бива бе, за трчање ко коњ и подавање во одбрана. Сепак не е мала работа мора некој и то да го прај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom