Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Клоп во моментов има делумно изграден состав. Споредете го овој што го остави Брендан со оној што го зема и ќе видите дека има разлика и во квалитет и во квантитет.

Иначе Клоп им укинал интернационална пауза на оние кои не се интернационалци и ги собрал на тренинг :D

Што оставил Роџерс,квалитет ?

Зашто вакви делудед тези давате ?:)

Роџерс зема тим во кој беа, Суарез,Џерард,Хендо,Адам,Агер,Шкртел,Карагер,Реина,Кајт,Керол,Даунинг,Џонсон,Стерлинг.

А остави тим со

Ален,Лалана,Бентеке,Мињоле,Клајн,Морено,Ловрен,Сако,Маркович,Ајб,Кутињо,Фирмињо,Стариџ,Ингс,Милнер.

Да не се лажеме првиот тим е класа подобар.

Клоп има доста работа само среќа што е змај па до следната година ќе го уклопи тимчево со новите засилувања цакум пакум. 2 преодни рока на класа менаџер му се доволни.

Роџерс
Голмани: Џонс, Реина, Дони
Одбрана: Џонсон, Енрике, Агер, Аурелио, Себа, Кара, Кели, Шкртел, Флано, Робинзон
Средина: Стиви, Макси, Хендо, Даунинг, Спиринг, Лукас, Адам, Стерлинг, Шелви
Напад: Суарез, Керол, Кајт, Белами

Клоп
Голмани: Симон, Богдан
Одбрана: Клајн, Енрике, Коло, Ловрен, Гомез, Сако, Морено, Шкртел, Флано
Средина: Милнер, Кутињо, Фирмино, Хендо, Лалана, Леива, Џан, Ален, Бранаган, Ајб, Роситер, Чиривиела
Напад: Бентеке, Стариџ, Ориги, Ингс

Тука се според пријавени состави. Не само што имаш повеќе квалитет туку имал и квантите во вториот избор. Не мислам на квантитет како на бројка туку како наиграчи од клупа кои можат да ти направат разлика.

Реина
Џонсон - Кара - Шкртс - Енрике
Стиви - Хендо- Лукас - Макси
Суарез - Белами

Мињоле
Клајн - Ловрен - Сако - Морено
Хендо - Кутињо - Фирмино - Милнер
Бентеке - Стариџ

4-4-2 формација, најсекојдневна.

Во првата, играчи од клупа кои можат да ти направат некаква разлика ти се Шелви, Агер, Даунинг и Кајт
Во втората, играчи од клупа кои можат да ти направат некаква разлика ти се Шкртел, Коло, Џан, Лалана, Ален, Ориги и Ингс.

Се надевам ме разбираш :) :*

Ако збориме за клупа да,ако збориме за прв тим ондак давај ги Суарез и Џерард :)

Штета што Клоп го нема Џерард сега :( За ебани 2 месеци

Па тоа и ти реков, има делумно изграден квантитативен и квалитативен состав.
Мене составот на Рафа од 2008ма ми беше врв од кога го пратам Ливерпул ама што да правиме кога поради клупата ние не успеавме да освоиме ниту еден трофеј во тоа време?

Пепе како златна ракавица, Арбелоа, Сами, Кара, Рисе, Масч, Стиви, Чаби, Торес :)

Али затоа клупата (која и ја немаше)... :D

Клоп во моментов има делумно изграден состав. Споредете го овој што го остави Брендан со оној што го зема и ќе видите дека има разлика и во квалитет и во квантитет.

Иначе Клоп им укинал интернационална пауза на оние кои не се интернационалци и ги собрал на тренинг :D

Брендан го остави тимот во 8мо коло.

Ако го избркаа во 38мо, тимот ќе беше ко колата од Мамли.

Брендан го остави тимот во 8мо коло.

Ако го избркаа во 38мо, тимот ќе беше ко колата од Мамли.
Не го остави, го избркаа :D[DOUBLEPOST=1444596132][/DOUBLEPOST]Него, според тебе кој е подобар состав, оној кој го наследи Роџерс или оној кој го наследи Клоп?

Кој си ти и од кај дојде бе :pos:
Хахах. Онака, видов дека Клоп ви е нов тренер и ми станавте уште поинтересни да ве следам.

Клоп чуда направи со Дортмунд, така да се надевам дека ке направи чуда и со Ливерпул. Дефинитивно му е предизвик али човеков и како таков ми стои. Сака предизвици.

Инаку симпатизер на Реал сум, али ке ве пратам сезонава. Знам дека Ливерпул е клуб со историја, али мислам дека мене најмногу шмек ми даде кога ги превртивте Милан во ЛШ финале во Истамбул :-D. Мераци...

Тоа е тоа.
Спортски поздрав

Кој си ти и од кај дојде бе :pos:
Хахах. Онака, видов дека Клоп ви е нов тренер и ми станавте уште поинтересни да ве следам.

Клоп чуда направи со Дортмунд, така да се надевам дека ке направи чуда и со Ливерпул. Дефинитивно му е предизвик али човеков и како таков ми стои. Сака предизвици.

Инаку симпатизер на Реал сум, али ке ве пратам сезонава. Знам дека Ливерпул е клуб со историја, али мислам дека мене најмногу шмек ми даде кога ги превртивте Милан во ЛШ финале во Истамбул :-D. Мераци...

Тоа е тоа.
Спортски поздрав

Што ти значи класа менаџер. До вчера бевме 4ца на темава сеа сме 90123018301831 .

:D

п.с нема да дојде,клубот не го бара.

Не го остави, го избркаа :D[DOUBLEPOST=1444596132][/DOUBLEPOST]Него, според тебе кој е подобар состав, оној кој го наследи Роџерс или оној кој го наследи Клоп?

Не можам да размислувам без емоции по ова питање.

Во овај тим ги имаме Лалана, Милнер и Фирмино. :D

Шо е финтата со ѕидот на Енфилд? Демек нема сликање ова она. Иначе тоа со тренингот и маркетите според кои можеше пред време да се предвиди првиот тим не знам дали го има на друго место. Одлична одлука доколку Клоп го има блокирано тоа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom