Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
http://www.independent.co.uk/incoming/article10498466.ece/binary/original/Rodgers.jpg

Сериозно, сериозно ли човеков на оние пари има вакви заби? Што е ова бе, кај нас на просечен човек да му ги направиш вакви ќе ти ги искрши твоите, не па на менаџер на фудбалски клуб во Англија. Шефкет забарот од Сарај поарни ги прави :pos: Нејќам да знам колку платил зошто ќе се шлогирам :D

Него, заврши собирот во најдобар ред, сфе беше супер. Се враќаме со три гола и нов хит превземен од братот од Босна, Изудин.
Поздраф, верувам Рики ќе ме сака повеќе.

Ете колку малце фали човек да почне да слуша ваква музика. Отиде човекот до Словенија и назад и се препороди :D

Ете колку малце фали човек да почне да слуша ваква музика. Отиде човекот до Словенија и назад и се препороди :D
Добар избор? :D

Имам уште 2-3 али тие во тек на сезона, кога ќе ми текне...

Него не ми е јасно, беше во Словенија а на сликите сте тагирани во Сараево? :D

http://www.independent.co.uk/incoming/article10498466.ece/binary/original/Rodgers.jpg

Сериозно, сериозно ли човеков на оние пари има вакви заби? Што е ова бе, кај нас на просечен човек да му ги направиш вакви ќе ти ги искрши твоите, не па на менаџер на фудбалски клуб во Англија. Шефкет забарот од Сарај поарни ги прави :pos: Нејќам да знам колку платил зошто ќе се шлогирам :D
Сечено, монтирано, лепено.
Сорос.

Добар избор? :D

Имам уште 2-3 али тие во тек на сезона, кога ќе ми текне...
Топ е изборот. Ама немој да се излажеш за изгледот, овие имаат cheerleader effect, грди се сите освен главната пеачка (а ја па поубав да не сум хехехе).

:D[DOUBLEPOST=1442234314][/DOUBLEPOST]
Чемпионс ај не прашувај многу.

ахахах
Па Босаненците се вратија и ги ставија сликите од дома :D

Босанци, ебате..хахахаха

Се враќаме вчера и мајка му на едниот му врти а ние пред Белград негде и го прашува „абе, нели во Љубљана ќе одите? Што ви се сите слики од Сараево?“ :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom