superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Менаџер ?![]()
Кликам рефреш и ти го чекам одговорот...ама мислев дека ќе беше поинвентивен!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Менаџер ?![]()
Добар избор?Ете колку малце фали човек да почне да слуша ваква музика. Отиде човекот до Словенија и назад и се препороди![]()
Сечено, монтирано, лепено.http://www.independent.co.uk/incoming/article10498466.ece/binary/original/Rodgers.jpg
Сериозно, сериозно ли човеков на оние пари има вакви заби? Што е ова бе, кај нас на просечен човек да му ги направиш вакви ќе ти ги искрши твоите, не па на менаџер на фудбалски клуб во Англија. Шефкет забарот од Сарај поарни ги правиНејќам да знам колку платил зошто ќе се шлогирам
![]()
Топ е изборот. Ама немој да се излажеш за изгледот, овие имаат cheerleader effect, грди се сите освен главната пеачка (а ја па поубав да не сум хехехе).Добар избор?
Имам уште 2-3 али тие во тек на сезона, кога ќе ми текне...
Чемпионс ај не прашувај многу.Него не ми е јасно, беше во Словенија а на сликите сте тагирани во Сараево?![]()
Види го овој, Пеџа пуштил 2 песни од неговите и сеа мисли оти он е главен. Сакаш да јадеш бан изгледа.Чемпионс ај не прашувај многу.
ахахахНего не ми е јасно, беше во Словенија а на сликите сте тагирани во Сараево?![]()
ок.Го дадовте Агер сега со Ловреновци и Шкртеловци ќе се замарате.