Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако го видам Шкртел стартер против Норич ужите ќе му ги истегнам!!! Исто така ако ги видам Лукас, Милнер и Џан заедно во тимот против Норич и Вила пак ушите ќе му ги истегнам!!!
Опцуј му ќерка на Роџерс ко секој нормален бе!

За уши ќе ги тегнеш ко божеН у градинка се па неќат да спијат!

Опцуј му ќерка на Роџерс ко секој нормален бе!

За уши ќе ги тегнеш ко божеН у градинка се па неќат да спијат!
Ќе му отиде со таа заруменета фаца, облечен у одело, и ќе му рече Господине Роџерс дај наведнете се малце пошто сум низок неможам да ве ДОБАВАМ сакам да ви ги истегнам ушите за тоа и тоа.

Ќе му отиде со таа заруменета фаца, облечен у одело, и ќе му рече Господине Роџерс дај наведнете се малце пошто сум низок неможам да ве ДОБАВАМ сакам да ви ги истегнам ушите за тоа и тоа.
"Гoспoдине Рoџерс aкo мoжИ дa се нaведнете мaлку, би сaкaл дa Ви нaпрaвaм еден зaфaт нa ушите кoј би претстaвувaл и демoнстрирaл aкт нa незaдoвoлствo пoрaди тoa и тoa", пoвише ми стoи кo Тoмислaв :D

"Акo мoжИ дa се нaведнете мaлку, би сaкaл дa Ви нaпрaвaм еден зaфaт нa ушите кoј би претстaвувaл и демoнстрирaл aкт нa незaдoвoлствo пoрaди тoa и тoa", пoвише ми стoи кo Тoмислaв :D
Ова е више ко да се знаете од мали :Д

AZRA - DALEKO OD ISTINE (1981)

Kako si glup
Kako si ohol, dragi moj
Sudiš o mojim osjećajima.
Kako si ružan
U svojoj nezrelosti, dragi moj
Izvještaćen
Bijesan
Neshvaćen.

Na tvome licu prazno je
Veliko ništa
I da živiš tisuću godina
Nećeš uspjeti.

Пошто тие сами се ставаат во прва постава

Веројатно сфати дека постов се однесуваше за Роџерс.[DOUBLEPOST=1442107751][/DOUBLEPOST]

Ако ти ја бапнам некоја. :D
Од кај знаеш бе дека фацата ми е зарумена. А? А за оделото си во право. :bravobe:[DOUBLEPOST=1442107784][/DOUBLEPOST]
"Гoспoдине Рoџерс aкo мoжИ дa се нaведнете мaлку, би сaкaл дa Ви нaпрaвaм еден зaфaт нa ушите кoј би претстaвувaл и демoнстрирaл aкт нa незaдoвoлствo пoрaди тoa и тoa", пoвише ми стoи кo Тoмислaв :D

Знаеш дека мразам Томислав...

koga ne mozes cel tim da go smenis zameni go trenerot hehe, poeftino im e na amerikancive rodzo da go baniraat zauvek od enfild nego sekoja godina po 200 milioni za igraci da trosi, plus smeski e, i igracite nemaat ni motivi da igraat za nego veke.

Веројатно сфати дека постов се однесуваше за Роџерс.[DOUBLEPOST=1442107751][/DOUBLEPOST]

Ако ти ја бапнам некоја. :D
Од кај знаеш бе дека фацата ми е зарумена. А? А за оделото си во право. :bravobe:[DOUBLEPOST=1442107784][/DOUBLEPOST]

Знаеш дека мразам Томислав...
Клипот ми кажа дека ти ги заруменил кога те штипкал у темница.

Ако го видам Шкртел стартер против Норич ужите ќе му ги истегнам!!! Исто така ако ги видам Лукас, Милнер и Џан заедно во тимот против Норич и Вила пак ушите ќе му ги истегнам!!!

Ако го видам Роџерс против Норвич ушите на Хенри и на Линда ќе им ги истегнам.

klovnot idiotov i nz sho zbor da najdam za tupakov...predvidliv bez karakter bez takticka smisla....covek bez smisla za trener... posle 17god kolku sto go gledam lfc ne sum gledal po idiotsko odnesuvanje...najmalku gi okrivuvam lovren skrtel gomez lukas....7od 10 igraci da gi igras von pozicija...imas takva cvrstina za vo sredina so can on go prakja da trcka muvi...milner e za krilo nz kako nz kako ne svati deka covekot ne e za vo sredina...nemoze ings i firmino da ti igraat defanzivni bekovi a vo defanziva da gi nabutas site plus lukas....i mene shto najmnogu me nervira...pa majkamu imas najdominaten napagac (benteke) i da go sibas samo na visoki topki treba da si retard,....kolku pobrzo go izbrkaat sutrakov tolku pomalku nervozi....

^Милнер НЕ е за крило. Дури и една од причините заради кои замина од Сити е што цело време го шалтаа со позициите, и никогаш не играше средина. Милнер нема апсолутно ништо да понуди како крило.

Ден 2.....

Сеуште не ја знам причината поради која не играме со формација 4-4-2?

Се плашам дека инаетливоста на Роџо ќе го удри тврдо по глава што дури и нас ќе не здоболе сред сезона.
До такво нешто сеуште не е дојдено...ама со 3 неповрзани паса за 5 кола....натаму иде работата.

Имаме очигледен 4-4-2 состав....имаме играчи што и подобро може да се вклопат во 3-5-2 формација...
Никако немаме состав кој може да ротира цела сезона во 4-3-3 формација.....посебно не без Кутињо.
Кутињо го потенцирам затоа што тој е единствен кој што може да не му се забележат грешките за играње на принудна позиција Лево крило.
После Стерлинг.....ниту еден играч неможе да игра лево.....добро може Лалана.....ама кое фајде!

Одбраната....
Освен што одбраната ни изгледа како најголемите дудуци да се собрале во неа.....Играчите пред нив помогнаа и те како во тој дел.
Колку ли само се нервирам коа видам пас од некои си 30 метри пред гол да влезе во 16тник (сличен на оној како пеналот на Гомез).
Општо како тим се браниме ...катастрофа!
Да потенцирам...добра одбрана не значи сите набиени во 16тник......добра одбрана значи не поминување на центарот од страна на нашите противници!

Во сета оваа збрка после утакмицата со манјун....сакам да прашам .....
Кога ќе се врати Стариџ......каде ќе игра а да останат во игра Бентеке, Кутињо и Фирмињо?--и во моментот одма иам флешбек на таа 4-3-3 формација.

Искрено се надевам дека се ќе се среди....затоа што опасно лошо ќе биде да се најдеме во ситуација да бараме нов менаџер сред сезона.

ПС. Шо му фали на тимов бре....:(
tg8Oykg.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom