Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Али битно работата ја задржа, човек со карактер :D[DOUBLEPOST=1439290870][/DOUBLEPOST]За 11 минути во тим, што би рекол Малкомот, Милнер има повеќе изјави него Шкртс за 11 години :D

Whilst acknowledging the attacking talent Liverpool have, James Milner was keen to praise the defence's display against Stoke:

“We have got a lot of quality going forward, but a lot of credit goes to the whole team and the back four.

“Clyney looks like he’s been here for 10 years; Joe coming in for his first game in the Premier League playing against Walters, who is an experienced pro, very clever and a tough player to play against – I thought he was outstanding and did a great job.

“The two centre-halves were brave and kept a really good line. That makes all the difference for us as a midfield and a team, keeping us high. I thought the boys at the back were brilliant.”

Последно уредено:
Ајде сеа сам да се пријави тој што цело лето лани објаснуваше како Морено е дефанзивен бек.:)
Еве излегуваат шпекулации дека ќе си оди дечкото пошто е многу добар во одбрана.

Јас знам кој е ама сакам сам јунакот да се јави.Како што беше гласен тогаш и сеа нека биде:D

Нека трепка.

Стварно не ми текнува на таков муабет али нека се пријави. Јас секогаш викав дека е офанзивен и затоа се зима, пошто Енрике е бос во противничка половина.

Еден комита е,нека се препознае и нека се јави,пред да му лајкнам мислењата :D:D:D:D

Како и да е мислам и се надевам дека ќе остане.[DOUBLEPOST=1439313645][/DOUBLEPOST]
Еден комита е,нека се препознае и нека се јави,пред да му лајкнам мислењата :D:D:D:D

Си имаш ти обичај да бараш мислења од 2012та година :D

Јас бев. И уште стојам зад тоа. Кој му ги гледаше утакмиците во Севиља знае. Нормално дека прво е офанзивен бек, но има одлични дефанзивни способности. Негов најголем проблем во дефанзива е оној истиот на Џонсон, остава многу простор кога оди напред. Бонус од ланската сезона (за него негативен) е тоа што многу лежерено делува со топката во наш шеснаесетник (ако не се лажам приммивме 2 гола заради него такви, прво со Сити кога Јоветиќ му ја зеде топката од нозе, и вториот беше против Њукасл кога му требаа 5 секунди да ја исфрли топката). Јас сум 90% сигурен дека нема да си оди и дека во иднина ќе биде она што верувам дека ќе биде, еден од најдобрите леви бека на Островото. Па и пошироко.

Јас нејќам да си иде Морено, има капацитет да биде многу добар фудбалер, ама има и многу простор за работа. Не знам што менталитет има вака, ама ако се посвети повеќе на тренингот, тие грешките што ги правеше од лани лесно се корегираат, па оттаму натака лесно може да се доизгради како комплетен фудбалер.

@BenDidcote10
If milner scores vs Bournemouth this Monday I will get 'great character' tattooed on my back @BoringMilner @DeludedBrendan

Баш сакам да даде гол, да го видам овој младич дали има толкави јајца колку шо мисли дека ги има. :D

Лигушкото Енрике бил спремен "да се бори за место во првиот тим и за нов договор". А подоцна во интервјуто кажа дека имал опција да се врати во Шпанија ама финансиите биле многу различни од во Англија. Изгледа ќе го трпиме уште 1 сезона на твитер con su guapa.

Колку овде доаѓа до израз Милнер. И колку само некои луѓе појма немаат од фудбал кога го критикуваат. Огромно засилување е Милнер посебно во пресингот кој лани делуваше како расштиман оркестер.

Колку овде доаѓа до израз Милнер. И колку само некои луѓе појма немаат од фудбал кога го критикуваат. Огромно засилување е Милнер посебно во пресингот кој лани делуваше како расштиман оркестер.

Кој го критикува Милнер, жити сфе? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom