Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Такво гестикулирање со раце има барем пеесетина на утакмица.
За каква ароганција станува збор мене не ми е јасно!

Xperia M2

Абе не ме заебавај, пеесетина во сезона нема, не на еден меч

Таква гестикулација НЕ се прави КОН капитен во НИКОј случај.

Коутињо злато вреден играч,среќа имавте живци да го развиете во одличен играч.Доживотен договор да му дадете да потпише.

Како лесно одигра денеска,па и накачил на маса му ебам коњот,потегот пред да шутне за голот можеше комотно и играчот што му се обеси да го качи на грб и да шутне.

Стриктно на него обрнав внимание како играше бидејќи сеуште ми е непрежален.Сега пак кога гледам дека се пронајде себе во топ клуб,многу ми е мерак што успеа

Бев спремен да се распуцам тука, али ја реши Фил :D

Требаше Џан да игра место Лалана уште од почеток. Не да чека сите играчи шо играат позади да добијат жут па да праи промена. Друга работа, у последните минути коа се чуваше резултатот, го имаш Милнер шо игра од прва минута како трча ко коњ по топка и прави пресинг на играчи и го имаш Фирмино шо влегол 10 мин претходно како стои у место и го гледа. Такво понашање на ѕвезда никако да не се дозволи. Посебно зашо никој нема кредибилтет да глуми ѕвезда. Ако така се лигават, тури им курот.

Од играта не сум нешо посебно воодушевен, али на крајот од денот 3 бода се најбитни. Ако остане одбраната присебна, кога ќе уигра нападот мислам дека ќе гледаме мн боље фудбал и повеќе голови.

Абе не ме заебавај, пеесетина во сезона нема, не на еден меч

Таква гестикулација НЕ се прави КОН капитен во НИКОј случај.
Излезен сум сеа иначе ќе ту најдам гифови од сезоната со Суарез и Капетанот па да видеш таму какви гестикулации има.

Xperia M2

Коутињо злато вреден играч,среќа имавте живци да го развиете во одличен играч.Доживотен договор да му дадете да потпише.

Како лесно одигра денеска,па и накачил на маса му ебам коњот,потегот пред да шутне за голот можеше комотно и играчот што му се обеси да го качи на грб и да шутне.

Стриктно на него обрнав внимание како играше бидејќи сеуште ми е непрежален.Сега пак кога гледам дека се пронајде себе во топ клуб,многу ми е мерак што успеа
Тек Ковачич каков ќе ти биди....:place:

Абе и пред две години вака почнафме со три пати по 1-0 па видофме на крајо шо се случи. Дај боже пофторно да имаме слична сезона

и дајте некој линк од цел натпревар или екстендед хајлајц

Јас најмногу импресиониран сум од настапите на Шкртел и Ловрен како тандем. Ги одиграа најдобрите натпревари откако играат како партнери во одбрана. Многу битни беа двата блока на Шкртел (еден во прво еден во второ) кога спаси два чисти гола. А најмногу од се ме радуваше координираноста при прекините на Стоук. Како високо ја поставуваја одбраната, во 3-4 прекини Стоук не ни успеа да стигне до топката заради таа перфектно поставена одбрана. :drk:
Друга работа, ме радува длабочината на тимот. Денес на клупа беа: Богдан, Морено, Туре, Џан, Фирмино, Ингс, Ориги а воопшто немаше место за Лукас, Маркец, Сако, Ален, Флано, Стариџ (последниве тројца ради повреда, а Сако заради новореденчето). Тоа се вкупно 24 квалитетни играчи кои можат да одговорат на високо ниво во секој момент. It's up to you, Brendan.

Бодо :D
https://vine.co/v/ewEVEQ7zUxD

Од Шкртел не смееш ни на сон да бидеш задоволен, индивидуално или како тандем. Локи го извади утакмицава а Шкртс се јебеше со двата паса до Мињоле што уствари ме тера да кажам дека и он му ги собра срањата.

https://www.facebook.com/liverpoolt...144208397711/1047875945224529/?type=2&theater

Ај малку трач :Д

Дали Фиќо ја бараше топката за да ја стави под дрес и да покаже дека девојка му е трудна? :D

Исто така, која е сељачината што не му ја даде крф му ебам сељачка?
Муниеса е ми се чини.

marc-muniesa226-1837059_231x264.jpg

Од Шкртел не смееш ни на сон да бидеш задоволен, индивидуално или како тандем. Локи го извади утакмицава а Шкртс се јебеше со двата паса до Мињоле што уствари ме тера да кажам дека и он му ги собра срањата.
Се изглупира Шкртел во неколку наврати. Сега и снимката ја гледав, она од слободен (ваљда слободен беше) нафрлањето среќа Диуф не ја зафати инаку ќе не поебеше. Тука што правеа? Гомез добар ама не е за бек и греота е да се троши на бек, а и уште е млад, се виде неискуството. Ама ако продолжи вака наскоро некој од стопериве можи да седни на клупа :icon_lol: Изгледа пак истиот тандем ќе биди дури не ја усери некој па да биди седнат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom