superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Такво гестикулирање со раце има барем пеесетина на утакмица.Него?
За каква ароганција станува збор мене не ми е јасно!
Xperia M2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Такво гестикулирање со раце има барем пеесетина на утакмица.Него?
Такво гестикулирање со раце има барем пеесетина на утакмица.
За каква ароганција станува збор мене не ми е јасно!
Xperia M2
Излезен сум сеа иначе ќе ту најдам гифови од сезоната со Суарез и Капетанот па да видеш таму какви гестикулации има.Абе не ме заебавај, пеесетина во сезона нема, не на еден меч
Таква гестикулација НЕ се прави КОН капитен во НИКОј случај.
Тек Ковачич каков ќе ти биди....Коутињо злато вреден играч,среќа имавте живци да го развиете во одличен играч.Доживотен договор да му дадете да потпише.
Како лесно одигра денеска,па и накачил на маса му ебам коњот,потегот пред да шутне за голот можеше комотно и играчот што му се обеси да го качи на грб и да шутне.
Стриктно на него обрнав внимание како играше бидејќи сеуште ми е непрежален.Сега пак кога гледам дека се пронајде себе во топ клуб,многу ми е мерак што успеа
Муниеса е ми се чини.https://www.facebook.com/liverpoolt...144208397711/1047875945224529/?type=2&theater
Ај малку трач :Д
Дали Фиќо ја бараше топката за да ја стави под дрес и да покаже дека девојка му е трудна?
Исто така, која е сељачината што не му ја даде крф му ебам сељачка?
Муниеса е ми се чини.
![]()
Се изглупира Шкртел во неколку наврати. Сега и снимката ја гледав, она од слободен (ваљда слободен беше) нафрлањето среќа Диуф не ја зафати инаку ќе не поебеше. Тука што правеа? Гомез добар ама не е за бек и греота е да се троши на бек, а и уште е млад, се виде неискуството. Ама ако продолжи вака наскоро некој од стопериве можи да седни на клупаОд Шкртел не смееш ни на сон да бидеш задоволен, индивидуално или како тандем. Локи го извади утакмицава а Шкртс се јебеше со двата паса до Мињоле што уствари ме тера да кажам дека и он му ги собра срањата.