Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ливерпул немаше никаква контрола на мечот. Сеуште истите проблеми.
Но подобро 3 бода со лош перформанс, отколку 1 со добар перформанс :D

Формула со кој еден тим освои минимум 10 титули во последниве 25 години :D

Ливерпул немаше никаква контрола на мечот. Сеуште истите проблеми.

Цврста игра - нема шетање, него дрско во одбрана, повеќе посед, повеќе шутеви во рамки и вон гол.
Не дека имаа доминација али имаше контрола. Најсериозно од Стоук беше обидот за шут на Џонсон.

Еден неутрален впечаток , одбраната ви е подвижен жолт картон ( за среќа не и црвен) . Ловрен е стварно труп , не го бива дечкото . Клајн ви е одлична инвестиција заедно со Милнер добро изигра . Ме изненади и младиот Ајб солидна замена може да биде и треба почесто да игра но цел натпревар не. Кога ќе се врати Стариџ заедно со Кутињо , Фирмино и Бентеке ќе бидат убиствени . Бентеке е одличен но на овој натпревар се изнагледав неточни пасови и неуспешни асистенции кон него , па не дојде до израз .

Шкртел ни е подвижен проблем. Не ми се верува дека ова ќе го кажам и го кажувам со тешко срце али кога ќе размислам, што би рекол Диме, не знам како остана во Ливерпул 7-8 години.

los natprevar edinsveno dobri se 3 boda inaku losa igra sporo dosadno nemame probivnost od stranite nemame centar sutevi od krilata koi bedeke bi gi koristel celo vrme sakaat da igraat 1-2 proigravanje i toa ne im uspeva odbranata sme corba panicno kako i sekogas najmnogu sto me nervira bezveznoto lupanje na topkata od strana na lovren i skrtel so ovoj koncept ako prodolzime max 4 mesto

Требаше Тохир од парите за Кондомија да ти префрли да си купиш еден телефон ти ебам нокијата од пред ратот. :D

Иначе денеска Дежан супер изигра, без грешка, Шкртел глупости праеше, 2-3 несигурни додавања према Мињоле и према напред. Клај топ, тој левиот бек малце несигурен ама океј е.
Средината некако анемична и нападот сеуште неуигран, не знам само што кур го форсира Лалана, не може дечкото крило да игра и се гушат со Кутињо, исто и Ајб не е за стартер, ептен обично и едносмерно крило е, добар за од клупа. Фирмино треба да си игра со Кутињо и .... Маркец :icon_mrgr:
И Бентеке ќе распали напред, само да се укомпонираат со Кутињо и Фирмино. Интересен лик е овој последниов, симпатичен:cautious:

11828648_1162610977096649_4371148793265148249_n.jpg

На 4 нови играчи во првиот состав и делумно нов концепт со Бентеке вие барате флуидност?
Башка што е прва утакмица каде тешки нозе има големо значење.... Во рок од дваесет дена они препатуваа повеќе од 35 иљади километри.

Полека... Да фатиме ритам!

Xperia M2

Требаше Тохир од парите за Кондомија да ти префрли да си купиш еден телефон ти ебам нокијата од пред ратот. :D

Иначе денеска Дежан супер изигра, без грешка, Шкртел глупости праеше, 2-3 несигурни додавања према Мињоле и према напред. Клај топ, тој левиот бек малце несигурен ама океј е.
Средината некако анемична и нападот сеуште неуигран, не знам само што кур го форсира Лалана, не може дечкото крило да игра и се гушат со Кутињо, исто и Ајб не е за стартер, ептен обично и едносмерно крило е, добар за од клупа. Фирмино треба да си игра со Кутињо и .... Маркец :icon_mrgr:
И Бентеке ќе распали напред, само да се укомпонираат со Кутињо и Фирмино. Интересен лик е овој последниов, симпатичен:cautious:
:kuracc:

За играта ќе почекам. Лошо е сега ама тек е почеток ќе видиме потака. Добро е да има и вакви победи ама мора и игра да се има. Само на вакви победи не можи да се шлепаме. Нема далеку да стигниме. Е сега да се среди играта, а кога нема игра (понекогаш) да се добиват вака утакмици - тоа е добитна комбинација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom