Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Жоао КарлоШ Тешеира.

Ѕверка е, скрши нога лани, глеј го како игра.
Kolku godini ima?

Ima dobri dvizenja ali mu trebaat utakmici cim se vrakja od takva povreda.
Bas mi lici na Kutinjo ali seoski sea za sea.

Lambert imase eden strashen pas ala Messi.

Kolku godini ima?

Ima dobri dvizenja ali mu trebaat utakmici cim se vrakja od takva povreda.
Bas mi lici na Kutinjo ali seoski sea za sea.

Lambert imase eden strashen pas ala Messi.

Мислам дека се генерација, евентуално да е Фелипе година постар.
Му требаат игри после повредата а лани беше избран за млад играч на Брајтон, кај што беше на позајмица и топ голгетер им беше. Иначе, кога мислам лани, на крај на сезона ја скрши.

Ептен брзо закрепна.

Конечно го продадовме лиглево Стерлинг. :oleee:
Одвратен ми стана да му ебам жената. Со несреќа нека му е :gjavol:
Сега таман да ги спружиме парите на напаѓач и да си освоиме ПЛ за инает на лиглево :misticen:

tactically, we were looking to find something from the game tonight. The first 20 minutes of each half we played with a high press to really force the game and in the second half of each half we looked to defend in a medium to low block. These are the challenges that we'll find throughout our Premier League season. Times when to press high, in particular at home, and then away from home when at times you have to defend with a medium to low block and I thought the players adjusted and adapted very well to that.

Конечно сфатил дека не треба слепо да напаѓа 90 минути.

Тој и лани сфати. Имаше еден куп утакмици каде игравме затворено (посебно на гости), на пример утакмицата со Сотон. Само што, ние (фановите) навикнати бевме на напаѓачка игра, па ланската промена на системот, поголемиот дел од фановите ја сфатија како "негативна".

Тој и лани сфати. Имаше еден куп утакмици каде игравме затворено (посебно на гости), на пример утакмицата со Сотон. Само што, ние (фановите) навикнати бевме на напаѓачка игра, па ланската промена на системот, поголемиот дел од фановите ја сфатија како "негативна".
Повеќе би рекол дека принудно се бранеше пошто офанзивата ни беше рамна на Треска Шишево.

@Клипче дека ти фати око, па сублимација :)

Ковачич одогварал некои прашања на Газета...

But he has finally spoken about Liverpool to Gazzetta dello Sport.

Asked what happens if Liverpool turn up with a bid, Kovacic said:"They must ask the club. But the club has never said they want to sell me. Never."

Bad news for Reds fans, then. But it gets worse. Asked what he wants to do, he added: "Stay here. I do not move... the relationship between me and Inter will be long."

And asked if the sale of Raheem Sterling could mean a move for him, he said: "We have two different roles. That there have been no requests from the Reds, but it's not for me it's for my agent. Having said that, I repeat: I want to be here."[DOUBLEPOST=1436950038][/DOUBLEPOST]
2mdQxCG.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom