Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако го дадеме Стерлинг за 50че, напаѓач,Клајн и Фирмино ги земаме за тие пари. Конопот ептен сакам да го видам кај нас, само во глобала проблемот е што трансфер политикава е на ниво на Киево и Лече. Треба да сме пресреќни ако неспособниве ги донесат тројцава погоре во случај Стерлинг да си оди.

Фирмино е нешто налик Коутињо,не знам на која позиција би го играле,осим ако не го играте Хендерсон како ДМЦ,позиција на која нема врска

Епа...
11412276_847170925363982_6631445349005049558_n.jpg

Ја све си мислам дека тој Коншпоњањефрареолка ќе биде Артем Милевски вол.2. Хајп хајп хајп хајп и на крај у Аланија Владикавказ ќе заврши.

Изглеа у Стоук.
Ќе се шеткаат по мртви клубови низ Европа и на крај пак ќе си завршат у нивните лиги мртви.
Единствен класа играч што излегол од Истокот е Андри Шевченко, па после него милион вакви како Конојшајтнка и Милевски излегоа па ништо. Да не праам муабет за неписмените русишта.

Добро и Кака Каладзе е у тој кош со Шева. :D

Ингс ја одбрал 28цата а во прилог и објаснување зошто земал „голем“ број.

“I stayed away from the low shirt numbers! You have got to take that pressure off yourself as a young lad coming through. That is what I personally think,” began the 22-year-old England Under-21 international, currently away at the Euros.

“I would make sure I am established before taking any of those [iconic] numbers. It is such a huge club. That was the thinking behind it.“

Цела статија.

Ја видов статијата на ДејлиФејл. Ко да би му ја дале осмицата на прва ако ја побара.

Ја видов статијата на ДејлиФејл. Ко да би му ја дале осмицата на прва ако ја побара.
Од друга страна па на Емре му ја плеснаа 23ката на Џејми без проблем.
Искрено, ако игра, нека носи и 73ка на грб, не ми чуе :)

Ехо вика дека Фирмино може да биде вториот најскап трансфер во историја на клубот...

Значи ќе биде измеѓу Лалана(25) и Керол (35).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom