Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако го дадеме Стерлинг за 50че, напаѓач,Клајн и Фирмино ги земаме за тие пари. Конопот ептен сакам да го видам кај нас, само во глобала проблемот е што трансфер политикава е на ниво на Киево и Лече. Треба да сме пресреќни ако неспособниве ги донесат тројцава погоре во случај Стерлинг да си оди.
Фирмино е нешто налик Коутињо,не знам на која позиција би го играле,осим ако не го играте Хендерсон како ДМЦ,позиција на која нема врска

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ја све си мислам дека тој Коншпоњањефрареолка ќе биде Артем Милевски вол.2. Хајп хајп хајп хајп и на крај у Аланија Владикавказ ќе заврши.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Изглеа у Стоук.
Ќе се шеткаат по мртви клубови низ Европа и на крај пак ќе си завршат у нивните лиги мртви.
Единствен класа играч што излегол од Истокот е Андри Шевченко, па после него милион вакви како Конојшајтнка и Милевски излегоа па ништо. Да не праам муабет за неписмените русишта.

Добро и Кака Каладзе е у тој кош со Шева. :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Член од
14 април 2012
Мислења
32.882
Поени од реакции
67.484
Ингс ја одбрал 28цата а во прилог и објаснување зошто земал „голем“ број.

“I stayed away from the low shirt numbers! You have got to take that pressure off yourself as a young lad coming through. That is what I personally think,” began the 22-year-old England Under-21 international, currently away at the Euros.

“I would make sure I am established before taking any of those [iconic] numbers. It is such a huge club. That was the thinking behind it.“

Цела статија.
Ја видов статијата на ДејлиФејл. Ко да би му ја дале осмицата на прва ако ја побара.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ја видов статијата на ДејлиФејл. Ко да би му ја дале осмицата на прва ако ја побара.
Од друга страна па на Емре му ја плеснаа 23ката на Џејми без проблем.
Искрено, ако игра, нека носи и 73ка на грб, не ми чуе :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ехо вика дека Фирмино може да биде вториот најскап трансфер во историја на клубот...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Значи ќе биде измеѓу Лалана(25) и Керол (35).

Kajgana Shop

На врв Bottom