Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Montirano e od stranski sluzbi. Mislam deka takvi raboti ne se dozvoleni taka da ajde adminite edna racija neka sprovedat I otstranete go Riki od forum.
Baska I toa sto sum go kazal (sto ti podocna si go lepel, secel I montiral so poddrska od stranskite sluzbi) e veke dobro poznato ovde posto I tuka go kazav. Plus I ti mozis da se kompromitiras taka da sedi si miren sto bilo bilo :D
Шо те ебам:

rosemberg.png

Те исеков.

Педерчино! :D Всушност за ова и бан попив пошто јавно го кажав или нешто слично ќе да беше. Нејсе......јас нема да те компромитирам.
А со ова го сечиш и Пејко пошто вака испаѓа дека јас сум организаторот. Таман ќе го поистоветевме со Че Гевара

:pos::pos::pos::pos::pos:

За организатор, убеден сум дека сум јас. Е сеа, дали се договаравме по пп тука или на фб, да ме убиеш, не ми текнува :D

хахахахахахахаахха

Е не знам кој беше. Ама ваков аватар не ќе да имав тогаш :icon_lol: Не е добро измонтирано и залепено :D[DOUBLEPOST=1432838673][/DOUBLEPOST]Како и да е......мило ми беше за кратката дружба, ќе се читниме потака. А можи и нема :ајнапиво:

Јас имам предлог еден, на кратко само. Со тоа што се почести ни се потсмеваат во темата за ПЛ колку сме ние не успешни...а ниекои на полето успешност немаат ни У, да престанеме со теми за дерби натпревари и едноставно да не коментираме во истите. Пример, треба сега да се прави тема за со Арсенал, ние како домаќини треба да ја отвориме, јас мислам да се одбегнуваат такви теми и доколку ги има да не пишуваме во нив, зошто секој муабет се врти околу и на крај доаѓа до тоа како немаме трофеј во ПЛ. Мое мислење и јас ќе стојам до истото, ваше е дали ќе ме поддржите или не, зошто немам намера да се објаснувам постојано за едно те исто.

Поздрав.

Се согласувам со тебе го добиваш мојот глас, значи едноставно со некои луѓе не вреди да прајш муабет за најдобрата работа на светот (фудбалот), како и секаде така и овде на форумов има мали дечиња кои го знаат само Торес и Дрогба и навиваат за Челси, само Руни и Гигс и навиваат за јунајтед до душа и немора да се деца ами луѓе кои појма немаат од фудбал а само гомна јадат и стварно не гледам зошто во таква ситуација би пишувал на тие дерби теми на кои секој со секого се контра и како што кажа на крај се доаѓа до тоа оти ние немаме титула во ПЛ а ние велиме оти пак екипи како Челси, Сити немаат трофеј во ЛШ, мене ми е доволно што овде на оваа тема ФАН КЛУБ-ЛИВЕРПУЛ можам да ги споделам моите мислења, коментари со вас.....YNWA

Значи предлог законот на Пеја е усвоен! ја бојкотираме темата за Премиер лига, ако пише некој одма фаќам врски и бан :D

Не не, не мислев премиер лигата, ако има нешто да пишете слободно, али ако е провокација одбегнете, зошто се губи време и живци....безпотребно. Мислев за бојкотирање теми за дерби натпреварите, односно не отварање или коментирање во истите.

Нема да коментираме само за дербијата. Ако ти одговара добро. Ако не......пак добро.

Можи......можи....А ако продолжат вака наскоро и ПЛ ќе ја бојкотираме. Ама за тоа потака. Него....ај сега организирај еден бојкот на наставата во основните и средните училишта, барај реформи во образованието,здравството,полицијата итн итн а?

А кај ви е @Ставре од Швицарска ?

Ххахахахахахаа
Не бе, реков јас дека тогаш битката помеѓу навивачи на Ливерпул и Јунајтед е класа за оваа сега што ја водат Топџии и Челзињава :D[DOUBLEPOST=1432839031][/DOUBLEPOST]Се врати во фиром. Нема интернет тука...

Која битка, не можевте да им писнете. Се вадевте со историјата, па кога ве пројдоа ни тоа. А ете успеаа и целосно да ве избркаат од темата од што ве понижувале :icon_lol:
Слична е и нашата ситуација со овие :D

Си најдов материјал за читање сега :icon_mrgr:

Ххахахахахахаа
Не бе, реков јас дека тогаш битката помеѓу навивачи на Ливерпул и Јунајтед е класа за оваа сега што ја водат Топџии и Челзињава :D[DOUBLEPOST=1432839031][/DOUBLEPOST]Се врати во фиром. Нема интернет тука...
Што е јака бе, сме ве убиле, плачковци едни. :P

Едит: Пишал Донев над мене, го немав прочитано неговото мислење. xD

Одбиена првата понуда од 10м за Клајн, ќе понудат повеќе. Наводно

Просечен фан на Ливерпул, би рекол "ех, уште еден играч од Саутемптон", а фан кој го пратеше Клајн во Саутемптон сезонава, ќе речи дека би бил топ засилување. Многу добар десен/лев бек, кој би бил перфекттно засилување летово. Пеџа, на муабетот шо го праевме пред некој ден, дека Ливерпул и покрај тоа шо има 3 десни бека, ќе бара уште еден.

Повеќе од 18м £ глупаво е да се дадат за него.
А ако испадне Милнер+Ингс за 4 милки ќе биде :drk:

Повеќе од 18м £ глупаво е да се дадат за него.
А ако испадне Милнер+Ингс за 4 милки ќе биде :drk:

Со оглед на тоа шо е во последна година од договорот, не верувам да требаат повеќе од 12-13 милиони фунти.

Пред некое време читав му било желба преселба на ОТ, така да со доза на резерва го земам ова. А дека вреди за парите, дефинитивно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom