Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв по медиуми почна да се жали за него е Роџерс, а и апла се гледа дека му ствараат притисок сите. Почна да праат анкети кој колку земал во Британија, дали е нормално дете од 20 години да зема 120к итн. А реалноста е дека тој не ги побара тие пари. Некако ми изгледа како да се води цела пропаганда дека тој не потпишува заради пари. Кој и да е на негово место, ќе му скурчи, ќе се навреди и ќе реагира. Медиумите се најдобра алатка да те слушни светот.Не се согласуваш дека Стерлинг претерува малку со изјавите?
Прв по медиуми почна да се жали за него е Роџерс, а и апла се гледа дека му ствараат притисок сите. Почна да праат анкети кој колку земал во Британија, дали е нормално дете од 20 години да зема 120к итн. А реалноста е дека тој не ги побара тие пари. Некако ми изгледа како да се води цела пропаганда дека тој не потпишува заради пари. Кој и да е на негово место, ќе му скурчи, ќе се навреди и ќе реагира. Медиумите се најдобра алатка да те слушни светот.![]()
Не се жалеше од играчот, туку за договорот што не го потпишал. Пишувам по сеќавање, зошто Роџерс мислам беше прв што јавно обелодени дека одбил договор од 100к. Сакам да кажам лошо се води целиот процес од самиот старт. И не можам да го кривам Стерлинг што сака да се заштити.Стварно не ми текнвуа кога Роџерс се пожалил од било кој играч а па уште од Стерлинг, оној Стерлинг за кој што кажа дека е најдобриот млад играч во моментот.
После, почнаа анкетите од сите сајтови, што му направија притисок па излзе со интервјуто, без дозвола од клубот.
Понатаму, пропагандата се води ама не е тоа, тој сам си кажа а еве глеам Скаузер88 ти лајкнал а тој сам тупи со тоа „дајте му 150.000 и задржете го“, што е контрадикторност.
Со што Ливерпул го накурчиле него а тој не го накурчил клубот па клубот треба да остане имун на цело ова куропецање од негова страна?![]()
Не се жалеше од играчот, туку за договорот што не го потпишал. Пишувам по сеќавање, зошто Роџерс мислам беше прв што јавно обелодени дека одбил договор од 100к. Сакам да кажам лошо се води целиот процес од самиот старт. И не можам да го кривам Стерлинг што сака да се заштити.
Од тоа дали е money grabber.Ама од што сака да се заштити Стерлинг, мене тоа не ми е јасно?
Иначе, ме ставаш во дилема, ќе проверам и ќе ти пишам од каде излезе тоа од сам старт дека Стерлинг не потпишува али мислам дека пак беше од некоја медиумска куќа. Од искуство со Роџерс како менаџер, никогаш ништо вакво нема кажано туку сите изјави му се „се работи, набрзо ќе се постигне договор“ или „clubs and players representatives are sorting it out. Soon it will be over“.
Тој за Суарез што сакаше да оди во Арсенал не го просра, го прати да тренира со резерви и пак збореше добро за него.
Од тоа дали е money grabber.Му се прилепува етикета дека сака да си оди заради пари.
Како и да е, може и да не бил Роџерс, но пропаганда има, се сеќаваш во медиумите колку фама се крена со платата (како прв фудбалер да е што му нудат толкава плата). Некој ги ликнал тие информации а дечково од тогаш како да не се справува психички најдобро со ситуацијата. Се осеќа дека му влијае. Нели го советувал и Џерард да потпише, сега и Карагер, кој што ми изгледа како да користи и не толку "дипломатски" речник.А кој знае што се дешава таму што не знаеме ние.
Кога ќе видиш, ја доловува атмосферата дека е под притисок.
Во целава ситуација изненаден и Роџерс е, зошто сигурен сум дека беше сигурен дека ќе потпише. Знам викаше дека ќе се среди до летото. потоа нешто имаше и со новиот агент (што мене ми беше контрадикторно ако се сеќаваш).
Како и да е, ако можеш провери, јас најдов од април изјави ама мислам имаше и од порано. Но не можам да ги најдам. А можеби и грешам, не се памти сФе.