Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кoлку фaлеше гoлoв нa Кутињo, му се спремaше уште oд прoшлите утaкмици :)
Супер штo избегнaвме прoдoлженијa, тежoк ќе е викендoв

После бркотницава која ја имав денес си реков троа да прилегнам да бидам свеж за мачов. Ниту аларм сум слушнал нит ништо и се будам десет саатот. Еј беља работа ниту си да пуштиш да ја догледаш ниту ке ми биде интересно уште помалце од пола саат остануваше. Се повлеков од било како пристап до интернет и решив ке ја гледам цела `во живо`. Ама бре баце не минува време, фатив прво да читам ал не иде некако не сум спокоен. Па земав да мијам садови и замив два три гледам почна Менталист. Изглеав и тоа и еве ме на пц ама ко за беља сеуште не ја аплодирале. Па по кузнае колку време земав дота две партии и таманка како што заврпшив правам рефреш на странана и те јаа.

Ален металецот ѓубре токсично само смрдеа шири. Лалана како што се врати од повредата е се поужасен. Капитенот. Како го поднесувате Стерлинг бе луѓе? Би го заседнал на клупа онолку мечеви колку што му е потребно само да му се проветри тоа црпката.
Е сега дојди ми! Малце ми поеба филм што се забележуваше на странава дека мечот е решен во 90мин зашто имаше само 1ст и 2нд халв. И кога го свирна дајвнатиот пенал си реков тури му пепел. Али Џан! Како ли само се топам кога гледам фудбалери како Џан. Ма лева десна нога, централен и десен централен во бек 3, дм ам се бе баце се игра. Борбен, темпераментен не ебава жива сила со сите во дуел иде самоуверено и конкретно. Знае и лажњци да подели. И на крај она чипот кога го направи ти доаѓа просто да му го издудлаш тоа сечениот.
А на крај како ли ја спушти завесата Кутињо, браво! И тој како игра задниве партии кога го гледаш исто чуство како да пенетрираш вв бразилско исончано дупе. Нека е за арно новиот договор. :)

Чан и за мене е најдобро засилување година иако многу повеќе очекував од другите играчи. Сепак ги претрка со прогресот,браво.Сам само да го останат на прородната позиција ,доста се заебава на ЦД. Корисен е и во напад па затоа.
Кутињо кога е во форма нека дојде кој сака ама многу лесно т.е од нигде никаде знае да му падне формата па после 3-4 месеци трпи бедови.Со психата ко да ми има проблеми,ко Даислер на времето.
Али ипак :drk:аниците ми се на Стерлинг.
Ова дете да остане ќе го имаме најдобриот играч икада.

У принцип сите латиноси се такви, мекуши. Се надевам дека Коу ќе ја здржи фрмата повеќе од пар месеца...
И јас сум за Џан да игра во средина ама што да правиме кога дваесмилионскиот се изгуби и нема кој да игра на таа позиција.
Иначе, не ја глеав вчера утамицата, бев излезен али верувам дека било потња до последна минута :D

сејм пишпирих аз олвејс... уште си ја прави финтата со нишање на ногата во воздух...

Пред некој ден го актуелизираа видеово, уствари после голот за победа. Ај финтата што си ја прави, не знам дали го приметуваш на утакмица кога прима топка, ја нагазува, нешто што е карактеристично за футсвал, не ја штопнува. Од тука му останало, сигурно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom