Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И ја би играл така, Стерлинг Кутињо Стариџ.
Позиција - go nuts :)

И повеќе шанса би сакал да добие Маркович од Лалана.

И ја би играл така, Стерлинг Кутињо Стариџ.
Позиција - go nuts :)

И повеќе шанса би сакал да добие Маркович од Лалана.

Веројатно до крај на сезона, Маркец ќе ја помине на крилен бек, така да не верувам да имаат допирна точка со Лалана.

Не е битно кој каде ќе ја помине играта, туку уште некој не сфаќа дека под палка на Роџерс, секој игра по заслуга. До сега, Лалана има изиграно подобро во глобала од Марковиќ, има повеќе асистенции и голови од Марковиќ и со тоа ќе игра и повеќе од него, доколку би требало да се бира.

Просто ко пасуљ.

Не е битно кој каде ќе ја помине играта, туку уште некој не сфаќа дека под палка на Роџерс, секој игра по заслуга. До сега, Лалана има изиграно подобро во глобала од Марковиќ, има повеќе асистенции и голови од Марковиќ и со тоа ќе игра и повеќе од него, доколку би требало да се бира.

Просто ко пасуљ.

Се согласувам, освен за Стиви, за кој има малку "попуст". Едно време Сако дремеше резерва, Ловрен од стартер на секој натпревар, дојде да неможе да се избори за место во 18 играчи, Маркец исто, на почеток дремеше надвор од тимот, па сега е првотимец, Балотели исто. Сиве овие се мал пример за тоа дека кај Роџерс не игра име, туку како тој се однесува на тренинг и на терен.

Просто ко пасуљ.

Значи Глен Џонсон заслужува да игра прва така ? Што се буниш ондак ?
Мињоле исто така ?
Ален ?

Значи Глен Џонсон заслужува да игра прва така ? Што се буниш ондак ?
Мињоле исто така ?
Ален ?

Џонсон пред кого заслужува да игра прва?
Што се бунам за Ален?
Што се бунам за Мињоле?

Биди прецизен, жити госпоТ.

Дениииииииииии Ингс !!!!

:oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oleee::oeoeoe:

:ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::ojeaa::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee::jeeee:
:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:[DOUBLEPOST=1422879243][/DOUBLEPOST]
Џонсон пред кого заслужува да игра прва?
Што се бунам за Ален?
Што се бунам за Мињоле?

Биди прецизен, жити госпоТ.

Нели Манкиљо е добар ?
Мињоле игра прва а е дрво.
Ален миленикот се изнаигра годиниве а незнам за што е заслужен да е во Ливерпул а не па да игра воопшто.

Нели Манкиљо е добар ?
Мињоле игра прва а е дрво.
Ален миленикот се изнаигра годиниве а незнам за што е заслужен да е во Ливерпул а не па да игра воопшто.
Па игра ли Манкиљо?
Очигледно Маркец подобро покрива и од Џонсон и од Манкиљо.

А кој да го стави на гол? Сакаш ти да браниш, Рики?
Ален нема изиграно утакица за Ливерпул 5 години што се вика.
Брат, што ти е? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom