Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Rekov, silverware i top 4 ili OUT!!

Бодо го прашав. Ти пишуваш во секоја прилика за тоа.
Мене ме интересира дали уште стои на ставот и 15то место да сме со Карлинг, дека ќе го поддржи Роџерс :)

Мене ме интересира дали уште стои на ставот и 15то место да сме со Карлинг, дека ќе го поддржи Роџерс :)
Bodo....izjasni se!!!!!

Иначе со титула точно дека сезонава нема да го спомна веќе. Ако сака и 16ти нека заврши ама Карлинг да освои т.е било што.
Секоја сезона си е посебна

Иначе со титула точно дека сезонава нема да го спомна веќе. Ако сака и 16ти нека заврши ама Карлинг да освои т.е било што.
Секоја сезона си е посебна

Ќе освои куп и мирен до крај на сезона, па следна сезона од прво коло ќе биде Роџерс аут или? :)

Ќе освои куп и мирен до крај на сезона, па следна сезона од прво коло ќе биде Роџерс аут или? :)

Не се знае како ќе почне. Ако биде сезоната е завршена со 3-0 пораз ко од ВБА нормално дека ќе биде аут.

Прво нека освои. Здравје[DOUBLEPOST=1421839057][/DOUBLEPOST]А ја да прашам ако не освои ништо годинава ??

Прогрес ќе биде или аут ?

Не се знае како ќе почне. Ако биде сезоната е завршена со 3-0 пораз ко од ВБА нормално дека ќе биде аут.

Прво нека освои. Здравје[DOUBLEPOST=1421839057][/DOUBLEPOST]А ја да прашам ако не освои ништо годинава ??

Прогрес ќе биде или аут ?

Ми го знаеш ставот, јас не го менувам. Сакам Роџерс да остане тренер на Ливерпул, освоил или не. Не си мењам така лесно ставови :)
Не дека е погрешно да смениш став, нормално...

Ми го знаеш ставот, јас не го менувам. Сакам Роџерс да остане тренер на Ливерпул, освоил или не. Не си мењам така лесно ставови :)
Не дека е погрешно да смениш став, нормално...

Јас од кога знам ставот ми е аут,незнам што сум сменил. Али пропаганда мора јебига,разбирам :)

Значи и 10 години без трофеј,само Роџо да е тренер.Ете ги лаврс:D

Јас од кога знам ставот ми е аут,незнам што сум сменил. Али пропаганда мора јебига,разбирам :)

Значи и 10 години без трофеј,само Роџо да е тренер.Ете ги лаврс:D

Ти за следна сезона ме праша или за следни 10 години? :)

Еве за следниве 4 те прашувам ?

Од кога РЕАЛНО ќе биде оценуван Роџерс од страна на фановите негови ? :)[DOUBLEPOST=1421839431][/DOUBLEPOST]
Никако. Што кур ќе ми е сако седи уште 4 години а не освои ништо.

Како што ќе ти е.. а тика така ? :D

Од следна, ако не му ги продадат Стариџ и/или Стерлинг и се разбира, добие пари за трансфери. Ако се случи нешто од гореспоменатотот, тури му курот на титули и трофеи, освен некој збирштина куп, по некоја случајност и играње во ЛЕ.

Мада, ако има лоша следна сезона осеќам дека ќе се прави муабетот „абе Стиви го нема“ али за тоа сам ќе си биде криф...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom