Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
I mislam deka trebase porano da vleze.
Tuku, na ovaa maestralna igra, koj da otpadne za da vleze Sturridge za 7 dena?
Maki, slatki, ama golemi maki.

Не знам брат. Мислам дека ќе враќа на дијамант со Стариџ...а играчи, врска неам..

Taman pocnaa okej da igraat, ova vecerva bese dosta solidno so tripetdva eve se vrakjaat Balo i Staro, sho ke prai Brendan togas? Pak na staro?

Taman pocnaa okej da igraat, ova vecerva bese dosta solidno so tripetdva eve se vrakjaat Balo i Staro, sho ke prai Brendan togas? Pak na staro?
Pa...ili ke posere i igra so Johnson i Lovren ili ke najde nacin da go vmetne Sturridge vo igrava bez pogolemo talasanje.

P.S seuste sum Rodzo aut do top 4 i silverware

Pa...ili ke posere i igra so Johnson i Lovren ili ke najde nacin da go vmetne Sturridge vo igrava bez pogolemo talasanje.

P.S seuste sum Rodzo aut do top 4 i silverware
So denesniov sostav bi trebalo Sturridge da ide napred a pozadi nego da se Kutinjo i Sterling so toa sho Stivie bi se vratil ponazad so Henderson.

Valjda ne e bot da gi vrati ovie dvajca pa da mu napraad raspad sistem sho nikako ne bi mu odgovaralo.

Balo nekako ne mi se uklopuva dodeka ne svrtat na sistem so 2 napagjaca pa moze i da go pakuvaat.

Deka navistina ne bi sakal vo realniot zivot bez veslo i pistol da mi go povtoris muabetot.
Нормално дека ќе ти го кажам, ако падаш на таква провокација ондак ваљда имаш интелект на ниво овие самоубици од ИСИС

Последно уредено:
Презадоволен сум денеска како изигравме, ама уште еднаш се гледа колку ни фали класична 9-ка....Стерлинг кога ќе ја подобри реализацијата, ќе биде страшен како централен напаѓач. Да не ме сфатите погрешно, супер изигра, само на мечов се виде колку ни фали Стариџ, или распуцан Бало.[DOUBLEPOST=1421799446][/DOUBLEPOST]http://www.sportklub.rs/liverpul-dogovorio-transfer-lavecija

Знам дека е Спорт Клуб, ама.....а немам никаде сретнато.

Последно уредено:
Пеџа го пофали Чан и одма пенал :)
Уште дрес ако земе од него... :D

Нема што да кажам миленикот мој си дроби,без него кој ќе ги гледаше цепенициве.

Чекам Карлинг за сезонава да ја прогласам за успешна;)

Пеџа го пофали Чан и одма пенал :)
Уште дрес ако земе од него... :D

Нема што да кажам миленикот мој си дроби,без него кој ќе ги гледаше цепенициве.

Чекам Карлинг за сезонава да ја прогласам за успешна;)

Многу мек пенал, многу.
Иначе, уште не ти се допаѓа како игра Ливерпул?
Уште Роџерс аут?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom