Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
барем разбира:D

иначе искрено глупо е да се трошат пари на овој рок, нема добра роба а и таа што ја има е преценета, едино некој да се најде за ефтино што му истекува договорот на лето

Воопшто не е глупо кога ќе се види што имаме на голот!

Верувам дека нема вистина али чисто онака, колку да се позанимаваме.

Liverpool are planning an audacious January swoop for Barcelonagoalkeeper Marc-Andre ter Stegen, according to reports in Spain.
The German stopper joined the Catalan giants from Borussia Monchengladbach for £9.7m in the summer but is currently behind Claudio Bravo in the Nou Camp pecking order. Arsenal and Manchester United had shown a reported interest in the 22-year-old but Liverpool are looking to steal a march on their Premier League rivals.
Ter Stegen spoke to German publication Sport Bild about his current situation: “It’s good to be at Barca but the situation is difficult. I’d be lying if I said I didn’t care and it isn’t easy being a spectator,”
“I want to be the No. 1 and I’m convinced that’s something that will happen if I continue to improve and work hard.
“I can only try to prove that I am the best [of the two goalkeepers] and that’s why I came here, so it’s something I will fight for."

Верувам дека нема вистина али чисто онака, колку да се позанимаваме.

Liverpool are planning an audacious January swoop for Barcelonagoalkeeper Marc-Andre ter Stegen, according to reports in Spain.
The German stopper joined the Catalan giants from Borussia Monchengladbach for £9.7m in the summer but is currently behind Claudio Bravo in the Nou Camp pecking order. Arsenal and Manchester United had shown a reported interest in the 22-year-old but Liverpool are looking to steal a march on their Premier League rivals.
Ter Stegen spoke to German publication Sport Bild about his current situation: “It’s good to be at Barca but the situation is difficult. I’d be lying if I said I didn’t care and it isn’t easy being a spectator,”
“I want to be the No. 1 and I’m convinced that’s something that will happen if I continue to improve and work hard.
“I can only try to prove that I am the best [of the two goalkeepers] and that’s why I came here, so it’s something I will fight for."

Ако ова се деси.....идам у тоа Скопјето кај шо се збирате и частам! :pijani:

Дојди брат, да се напиеме за муките. Вакво нешто не се случува, барем не овој трансфер период :D

Мора да дојдам некој ден....
Уствари ја идам често дека сестра дадов тамо...ама неам време.
А треба да частам и за ќерката......:)

Мора да дојдам некој ден....
Уствари ја идам често дека сестра дадов тамо...ама неам време.
А треба да частам и за ќерката......:)
За сестра знам дека имаш во Скопје и дека доаѓаш често а не се пријавуваш.
За ќерка, не сум знаел. Нека е жива и здрава. Тоа веќе бара частење :)

NQr9MT8.png

Одоговорот на Миланче кажува се.....:facepalm:

За мене Марко Ројс е единствениот world class играч кој може да го земеме и кој може да не врати во нормала. Т.е да почнат пак да ни се плашат.На Ламберт ја не му се плашам не па Џон Тери или Компани. Ќе му се изнасмеат.

А би предложил и еден потег што може да донесе живост бар до лето.Пато.
Повредите му се средија како што гледам,игра добро го има она бразилското у него што со Кутињо би можеле да го искористат многу добро.Ако се нема ќеш таа варијанта не би била воопшто лоша по мене.
Иначе се знае.

Ме плашат повредите и на двајцата играчи, искрено. Иначе, како фиар фактор дефинитивно имаат повеќе од Ламберт :)
На мене и на тебе повеќе би ни се плашеле, нема муабет тука :)
Мене поголем страв ми е одбраната на чело со Мињоле/Шкртел/Ловрен.

Како и да е, нека се врати ДиСтаџ, па ќе видиме како ќе се одвиваат работите.

UAwP2xF.png

@Peja989 статива....
Мада ја ногу ногу не го сакам....ама интересно е да се знае!

Последно уредено:
Види, денешниве фудбалери одат или по гејм тајм или по пари.
Ливерпул, не може да им понуди ниту едно ниту друго :D

Ако стартува Борини, очекувам добра партија од него.
Пак ќе игра 3-4-3.
:aplauz:Јa oбoжaвaм фoрмaцијaтa
Бoрини би требaлo дa знaе кaкo сo Сaндерленд
А Стерлинг е нa oдмoр :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom