Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
1) Каде бе Ламбо бе, без каиш на фармерките

Sto e problemot @the_kop ?:LOL: Me zainteresira ova :ROFLMAO:

Брат, не заебавај, сељачки е без каиш, макар и таман ти биле фармерките. :D

@Peja989 нели ти беше тој шо на почетокот на денов ми рече "абе уште кривец барате"? Ако сте за ова, дај завршете со муабетиве за Стиви.

Му ебам пиперот
10923250_765488453528320_4790406184562347396_n.jpg

Има некој гласини нешто за Балотели кај вас во Англија? Раиола два дена иди на тренинг кај Јуве, а знам претходно прицкаше за Балотели многу.

Има некој гласини нешто за Балотели кај вас во Англија? Раиола два дена иди на тренинг кај Јуве, а знам претходно прицкаше за Балотели многу.
Olimpkiakos go bara navodno

Има само " шумачи " гласини дека Олимпијакос испратил понуда за позајмица.

Olimpkiakos go bara navodno

Има само " шумачи " гласини дека Олимпијакос испратил понуда за позајмица.
Раиола не е тим на чоек шо многу прај посети по тренинг центри. Ова значи 2 работи,

1) Притиска Погба да се продај, а е неможно само што продолжи договор и сигурно нема да го продајме во Јануари кога веќе сме во ноакут фаза ЛШ

2) Нуди некој играч а се надевам не е Касами.

Галатасарај мн цврст некако бара 20 милиони за Снајдер (лол), а Јуве одамна е заинтересиран за Балотели.... Ај кажете нешто ако подизлези :)

Oзбилнo прaшaње. Кoј “клaсa” игрaч би гo земaле вo Ливерпул месецoв?

Oзбилнo прaшaње. Кoј “клaсa” игрaч би гo земaле вo Ливерпул месецoв?

Ниту еден. Нема да купува Ливерпул зимава.[DOUBLEPOST=1420748635][/DOUBLEPOST]Две години е тука и 3 збора не научи. Не ги можам латиносиве...

Ниту еден. Нема да купува Ливерпул зимавa.
Прaшaњетo е ти кoј мислиш декa би мoжел дa се земе, не дaли oни ќе земaт или не.

Зaтoa штo јaс не гледaм тaкoв, oсвен Рoјс мoждa, aмa нели пoвреден е сегa.

Прaшaњетo е ти кoј мислиш декa би мoжел дa се земе, не дaли oни ќе земaт или не.

Зaтoa штo јaс не гледaм тaкoв, oсвен Рoјс мoждa, aмa нели пoвреден е сегa.

Ројс би бил преплатен плус имаме веќе еден таков во тим, кршлив. Погледни го колку повреди има на таа возраст. Во Енглеска ќе го уништат...

Во врска со играчите, не мислам ништо, искрено.

Ниту еден. Нема да купува Ливерпул зимава.[DOUBLEPOST=1420748635][/DOUBLEPOST]Две години е тука и 3 збора не научи. Не ги можам латиносиве...

барем разбира:D

иначе искрено глупо е да се трошат пари на овој рок, нема добра роба а и таа што ја има е преценета, едино некој да се најде за ефтино што му истекува договорот на лето

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom