Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Едно меко, тивко, речиси нечујно и неприметливо: Роџерс аут, после ова.

Ja rekov proslata tivko i meko, sea vikam glasno: RODZO OUT so vakva strategija i igra.
Ko engleska reprezentacija sme. Poa tim tamu, tie tinja. Nie tinja.
Hodson i Rodzo tinji

Divider is GOD

Почнувам да се плашам дека ќе станеме Тотенхем vol.2

Ајде за два натпревари сакам ова болдирано да биде и со големи букви :D
Ја себе си ветив дека не кажувам ништо дур не видам како ќе стојат работите после Боксинг Деј. Ако пак е мртво место живо, црно место црвено и тивко место гласно, ќе биде болдирано со големи букви. Сеа го кажав пошто има уште неколку утакмици да се извади, али искрено не верувам дека ќе успее. Ако е пак ист случајот, ќе биде болдирано и со големи букви.

Ја себе си ветив дека не кажувам ништо дур не видам како ќе стојат работите после Боксинг Деј. Ако пак е мртво место живо, црно место црвено и тивко место гласно, ќе биде болдирано со големи букви. Сеа го кажав пошто има уште неколку утакмици да се извади, али искрено не верувам дека ќе успее. Ако е пак ист случајот, ќе биде болдирано и со големи букви.
Ja deka mnogu se nerviram inaku uste veruvam deka bar 4 ke bideme i deka bar liga kup ke zememe. Glavno sega se Basel i Ludogorec i u liga kup do finale, a za EPL mora da stane poarno, malerov ke se skine. Ali, dotogas Rodzo aut ako ne promeni strstegija

Divider is GOD

Многу лоша ситуација имаме не само резултатски туку општо.
Сите засилувања ни се зијан ,немаме од каде да извадиме пари. Стадионот ќе се проширува што значи дека можда Хенри и компанија ќе се вадат на муабетот праиме стадион стрпете се. Роџо нема тактика оваа сезона,прочитан е .Не гледам излез од ситуацијата освен во Јануар ако се одврзе ќесето и се донесе некој како РОЈС,што верувам дека нема да го направам пошто летово фрлија 120м.. ама ајде да се надеваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom