the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Од сјаја до очаја утакмицава. Кривец за голот Туре,акцијата беше иста како таа при голот на Роналдо, т.е. поставеноста на Туре, беше ала Ловрен тогаш.
Втор гол за Бало се надевам дека ќе ја покаже својата класа и ќе ми ја затни муцката
. Реално, со голот ја покажа класата и талентот кој го има. Борини мора да добие шанса пред Ламбо со Њукасл, не само заради асистенцијата, туку и многу активен беше, многу се трудеше, мислам дека повеќе заслужи од Ламбо да стартува.
Среќа што победивме инаку ќе напишев километарски пост за егоизмот на Брендан. Човече, тимот ти губи, не ствара шанси, а ти го ставаш Балотели во 80та минута. Сепак, испадна дека е во право на крајот.
Поштено, црвениот картон никогаш не требаше да биде. Не сум сигурен колку ќе влиаеше на голот на Ловрен, но како и да е, втор натпревар во купов како се провлечуваме.
Втор гол за Бало се надевам дека ќе ја покаже својата класа и ќе ми ја затни муцката

Среќа што победивме инаку ќе напишев километарски пост за егоизмот на Брендан. Човече, тимот ти губи, не ствара шанси, а ти го ставаш Балотели во 80та минута. Сепак, испадна дека е во право на крајот.
Поштено, црвениот картон никогаш не требаше да биде. Не сум сигурен колку ќе влиаеше на голот на Ловрен, но како и да е, втор натпревар во купов како се провлечуваме.