Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Brendan Rodgers has no plans to bring in a defensive coach -

“It’s not a case of needing to bring in another coach, a defensive coach or anything like that.

“I wouldn’t go down that route. The bottom line is our team is based on balance and at times it’s been poor. There is a collective responsibility to defend better and that’s what we have to do.

“Our problem and the issue we have which we need to find the solution for is our lack of coaching time. Take this week, we played Wednesday night, the players physically recover on Thursday, and that leaves us with only a short period of time on the training field before we’ve got the game on Saturday.

“Over the last 18 months we have seen the developments of this team given coaching time. It’s really not rocket science.

“The introduction of all our new players and having limited coaching time has caused us issues. We need to be better.”

Тоа е тоа. Топ 4 или Роџерс аут.

Леле време немал:facepalm:

Кој менаџер се жали на ова човече цццц. Како Реал има време,како ебани Базел има време.Само Роџерс нема.

Т-Р-О-Ф-Е-Ј или АУТ !!

Леле време немал:facepalm:

Кој менаџер се жали на ова човече цццц. Како Реал има време,како ебани Базел има време.Само Роџерс нема.

Т-Р-О-Ф-Е-Ј или АУТ !!
во транзиција сне, не мож сеа трофеи да се очекуваат

ми се допаѓа трансфер политикава на клубов(y) играчот пред се мора да биде талент, а бројките не се битни дали тој давал голови или асистирал тоа нема везе.

ми се допаѓа трансфер политикава на клубов(y) играчот пред се мора да биде талент, а бројките не се битни дали тој давал голови или асистирал тоа нема везе.

Мене не ми се допаѓа твојот обид за тролање. Следен ваков пост во вид на тролање или обид за тролање и бан од тема.
:*

Мене не ми се допаѓа твојот обид за тролање. Следен ваков пост во вид на тролање или обид за тролање и бан од тема.

не е тролање, најозбилен сум.

за ливерпул сум само не кажувај никому:icon_lol:

Oстај го бе нека вежба. Ако продужи со ова темпо, левел трол ќе достигне за едно 560 светлосни години.

Ako ne pocne da stava 2 napagjaca i da startue Cou ondak Rodzers out!! Konecno me iznapizde i moeto trpenie e pri kraj

Divider is GOD

- Очигледно е дека мора да играме со два шпица, па тогаш Бало да игра поповлечено (да излага повисоко да прими топка).
- Овој последен пола час ни беа најдобрите минути сезонава.
- Иако Кутињо пак прави разлика кога ќе влезе од клупа, јас него го гледам како гејм чејнџер, а не како стартер. По илјадити пат игра јако од клупа, а кога ќе стартува е просечен.
- Истото важи за Ламберт.
- Балотели ги изгуби сите кредити кај мене. Незнам што и да прави до крај на сезона, нема да ја има почитта и поддршката од мене.

Kop, Cou so dva napagjaca e top. So brza igra de. A ne onaka, so Allen mrcinski i penzionerski. Mora brza igra, ednostavno mora brza i precizna igra.

Divider is GOD

Hull boss Steve Bruce -

''I have to be fair to Balotelli and, for me, he was their best player today. The kid is a talent.

''It seems he is the whipping boy at the minute.''

A be jade gomna, presrekjen e sto utna dva zicera i sto ne svirea penal. Treba da bide presrekjen. A nie mora da igrame kako poslednite 20 minuti celo vreme inaku si ibavme mamata

Divider is GOD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom