Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Од една страна многу пари се за Стерлинг, ама пак од друга страна која е гаранцијата дека до на лето Стерлинг нема уште повеќе да блесне, да го бара Мадрид (што е многу реално) и да му потпишуваме договор од над 150тина илјади?

BzxlI96CQAA2O4x.jpg

BzxlI6wCEAAfz6T.jpg

Сити не тепаше нас, со што ви овозможи да земете титула :D
Честитки :)

Ви направи Хоџсон услуга за 2-те утакмици, Хендерсон, Лалана, Стерлинг, сите играа по скоро пола утакмица.

Ви направи Хоџсон услуга за 2-те утакмици, Хендерсон, Лалана, Стерлинг, сите играа по скоро пола утакмица.

Па кога ни го еба Стариџ, мораше вака да изигра со сите останати, му еам пијаното.

BzxlI96CQAA2O4x.jpg

BzxlI6wCEAAfz6T.jpg

Сити не тепаше нас, со што ви овозможи да земете титула :D
Честитки :)
Не бевте само вие фактор и Бирмингем беа во игра.

Него лафете ми како тоа на Јагелка не се брани и/или морало да брани со контра рака. Пензи голман.

одамна ве следам дечки и сега се активирам во форумов и посакувам конечно да се стабилизираме и да се вратиме на формата на последните две сезони за мене малку и нармално ми е падот на формата токму затоа што трае веќе две години, поздрав.YNWA

одамна ве следам дечки и сега се активирам во форумов и посакувам конечно да се стабилизираме и да се вратиме на формата на последните две сезони за мене малку и нармално ми е падот на формата токму затоа што трае веќе две години, поздрав.YNWA
Cekase konecno da napolnis 13 godinki za mozes da se zaclenis na forum ili?

[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji12]

Divider is GOD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom