Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Него Џонсон не го спомиња никој каков змај беше :D

Манкиљо малце да одмори ,пошто центашутот му беше леле мајко :)

Него Џонсон не го спомиња никој каков змај беше :D

Манкиљо малце да одмори ,пошто центашутот му беше леле мајко :)

Што фалеше со центаршутот на Манкиљо, сериозно?

Иначе, што ќе кажеш за 20милионскиот во одбрана?

Стерлингчо ваш ... Освен асистенцијава денес, дупе... и против Базел, и денес.

Се согласувам за Ламберт, лош настап. И пак докажа дека не треба да стартува, туку може да внесе живост ако влага од 70та натаму. Џонсон беше добар денеска, се надевам ќе си ја врати формата а не сега да изигра 3 лоши утакмици.
Мињо денеска добар, на 2-3 пати одлично излезе а и одлично комуницираше со Ловрен и Шкртел.

@vidooq Стерлинг имаш лош меч и против Боро, му треба одмор.
@Scouser88 еве јас искоментирав за Џонсон, а кај ти е тебе постот за Лалана?

Јас чекам негов коментар за дваесмилионскиот у одбрана :D

Па добар беше ,ниедна ситуација не кикснаа. Пеналот беше направен на пола терен овие свирнаа дека е внатре.
Одбраната и со Евертон и со ВБА супер функционира.

Па добар беше ,ниедна ситуација не кикснаа. Пеналот беше направен на пола терен овие свирнаа дека е внатре.
Одбраната и со Евертон и со ВБА супер функционира.
:eek:
Ме заебаваш, така?

Значи од сеа да си кажам ако мењаме тренер ,моја желба е да се земе зверов Биелса.
Незнаев дека у Марсеј отишол,затоа тие први да ти биле. У Билбао го пратев коа беше али после ми се изгуби :D
Коа читав како го мерел теренот за да ја постави точно тактиката :cuc::cuc:

Менаџериште.

Kamo komentar za moite monolozi? Pobedonosni lajnajadenja+ triplus i kec+rakija-Boni? Stara sema+
Дури и театарската претстава Вагинални монолози би им позавидела на твоите Ливерпулски монолози. :icon_mrgr: :cuc:

Инаку за Морено. Ептен се исплатеше тегнењето и чекањето за него цело лето. Дечкото делува како цел живот да играл кај нас, ќе стане многу квалитетен играч, сигурен сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom