Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум се запнал, ако не можеш да се прилагодиш на муабетот и да сфатиш за што зборам, твој проблем. Ја зборам што не ми се свиѓа, он ми кажува како работел клубот, сосема друг муабет. Како ја за друго сум се запнал?Ти едно му збориш, тој за друго се запнал...
Не сум се запнал, ако не можеш да се прилагодиш на муабетот и да сфатиш за што зборам, твој проблем. Ја зборам што не ми се свиѓа, он ми кажува како работел клубот, сосема друг муабет. Како ја за друго сум се запнал?
Не.Само едно ќе те прашам и после ќе ти реплицирам на одговорот (зошто морам брзо да излезам).
Дали ги пратеше сите, буквално сите интервјуа и излагања на Роџерс, Ер и Вернер(Хенри) од летово?
П.С. Бодо, и за тебе важи
Само не си давај казнени![]()
Грешка си. Све е розово.Грешно сум кажал дека од вицешампиони сме сега мизерија ?
Некој како Фалкао на пример ?
Рики... милјарда колумни имаше дека Ливерпул не дава високи плати... Ќе се оди со играчи кои ќе може да се потпишуваат за мали плати
Маркович...Балотели...Лалана и останатите се сите со плати под 100 000 (не сум сигурен за Балотели)
Јасно беше како бел ден дека Роџерс молеше да се подпише некој класа играч од типот на Фалкао, Кавани и слични на нив играчи кои барем за дупло ја надминуваат сумата која се плаќа на Капетанот на пример.
Епа немаше тројца квалитетни да купиме, и тоа ми е дел од муабетот. Дадовме само 20 милиони, а го продадовме Суарез за невидена пара за нас. Ако го праиш есапот така, наместо да купиш тројца, ќе дадеш уште поише пари, што е јасно дека ги имаш. Па да му ебам, тие 20 милиони кои ги потрошивме ги трошевме и со и без ЛШ претходните сезони. Сега имавме поише пари, можевме да земеме повеќе и поквалитетни играчи. Доаѓаат играчите, ако можат у Монако у втора лига да идат, можат и кај нас уште полесно. Не сфаќам зашто викаш дека не може да земеме и квалитет и квантитет, кога јасно е дека можевме.Рики, или немаш елементарно познавање на фудбалов, или само зборуваш од инает и од тоа дека нешто мора да пишиш заради ова што не сме во форма моментално.
Значи, Роџерс во првото интервју после завршувањето на сезоната, истакна дека сезонава дали со или без Суарез, ќе се оди на квантитет, пошто лани имавме 13 играчи. Гледај вака на работите: Значи еве на пример одевме на квалитет и купевме тројца играчи, и сега сме во таа ситуација, да имаме 8 повредени играчи, кој ќе играше? Значи јасно беше сезонава дека ќе се купуваат повеќе играчи, еве баш заради вакви ситуации. Друга работа, звезди кај нас летово НЕ ИДЕА. Незнам дали треба да ви се нацрта. Ете виде и со Ројс, и со Санчез каква беше работата, а исто виде што се случи со Фалкао. Дали мислиш дека требаше да го платиме Фалкао толку пари колку што го плати Јунајтед? Трета работа: Суарез индивидуално неможи да се смени освен со Меси и Роналдо. Или можда требаше да пробаме да купиме еден од овие?
Епа немаше тројца квалитетни да купиме, и тоа ми е дел од муабетот. Дадовме само 20 милиони, а го продадовме Суарез за невидена пара за нас. Ако го праиш есапот така, наместо да купиш тројца, ќе дадеш уште поише пари, што е јасно дека ги имаш. Па да му ебам, тие 20 милиони кои ги потрошивме ги трошевме и со и без ЛШ претходните сезони. Сега имавме поише пари, можевме да земеме повеќе и поквалитетни играчи. Доаѓаат играчите, ако можат у Монако у втора лига да идат, можат и кај нас уште полесно. Не сфаќам зашто викаш дека не може да земеме и квалитет и квантитет, кога јасно е дека можевме.
Па гледаш што зборам? Требаше поголем буџет да имаме на располагање. 20 милиони се ништо.Ние со Монако финансиски неможиме (неможевме) да се носиме. А од кај знаеш ти колку буџет имаше Роџерс на располагање? Ете можи толку му беше даден. Не сме ни Сити ни Челзи а од годинава, ни Јунајтед да лупамае по 200 милиони фунти во еден преоден рок.
Па гледаш што зборам? Требаше поголем буџет да имаме на располагање. 20 милиони се ништо.
До пред 1 саат Роџерс беше крив, сега Хенри е? После мислам дека на ред е Флано.
Кога го окривив Роџерс море? Кога?До пред 1 саат Роџерс беше крив, сега Хенри е? После мислам дека на ред е Флано.
Кога го окривив Роџерс море? Кога?
Па гледаш што зборам? Требаше поголем буџет да имаме на располагање. 20 милиони се ништо.