Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не брат, ти си како Суарез.... во трепките :P. Мала шала.

Како што ти кажа, има добри скаузери туја.
Брат што правиш ти туј?:) Скаузери су супер. Иначе да ги поздраву за лаку ноќ сс едн оф топик виц (кумановски много јасно):)

Правиле си муабет две кокошке, и една гу прашала другу :
- Ти какви јајца нoсиш ?
- Онија од 5 денара ! А ти ?
- Е ја од 7 денара.
- Ц ц ц ц ц, тамаќарке една, за два денара г'з ке исцепиш ! :vozbud:

Дечки еве гледам хајлајтс Евертон-Палас ..како се тргнати овие со Пјулис по се изгледа поголема пречка и од Челзи ке бидат,се надевам дека до натрпеварот со нас ќе обезбедат сигурен опстанок па немат да игрет мотивирано како претходниве натпревари па ќе ги згазиме во наш стил ...

Дечки еве гледам хајлајтс Евертон-Палас ..како се тргнати овие со Пјулис по се изгледа поголема пречка и од Челзи ке бидат,се надевам дека до натрпеварот со нас ќе обезбедат сигурен опстанок па немат да игрет мотивирано како претходниве натпревари па ќе ги згазиме во наш стил ...

Непостојат тие. Него зашто бе брате Фланаган си го стаил од толку играчи ?:):)

Ова се златните денови на нашиот фан клуб момци, уживајте во нив :)

Само едно ми е нејасно, кај се изгуби @superstarpizza, требаше да се жени, сеа на чекор до титула сме, а него нигде го нема :unsure:

Рики пак ти ја избришале меморијата марсовците...
Чекам дете брат....свадбата беше лани.....

А за тука тука сум....само читам ..неам многу време за пишување!

Рики пак ти ја избришале меморијата марсовците...
Чекам дете брат....свадбата беше лани.....

А за тука тука сум....само читам ..неам многу време за пишување!

A se ozeni be?? Dete, a? Ako, braos, braos, neka ti se mnozat! Морееее...сите сме тука, веројатно, ама крај на сите приказни е работава, дури и ја немам време да размислувам за монолозите.

Почнаа на ФБ да ми честитаат титула,незнам како да се понашам прв пат сум во ваква позиција:D:D

Не се кези како блентав...ќе си молчиш, ќе си траеш, у себе ќе гориш и ќе вриеш и на 11 да се чуе експлозија, дури тогаш има некој право да се радува онака боговски. Дотогаш, да не ги урочиме. Се ни оди во прилог, ама сепак на нас останува да доиграме. Уште четири финалиња.!!!!!!

Pozdrav od Dortmund

BItHc7uCcAA3VYS.jpg

Момци ојдов ја,штета што нема да можам да ја гледам утакмицата :( Очекувам победа и ништо друго (y) Поздрав и се читаме за 5 дена :D

Rodgers: "We were under pressure for 20mins v City. When you have the biggest wage bill in sport you have to perform well at some stage." :cuc:[DOUBLEPOST=1397742604][/DOUBLEPOST]http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/heads-terms-been-agreed-anfield-6999616
Liverpool FC chairman Tom Werner believes another “important step” has been taken towards expanding Anfield after a legal agreement was signed with Liverpool City Council and Your Housing Group.

The ‘heads of terms’ document paves the way for the proposed £260million scheme to regenerate the Anfield area.

Liverpool FC will next week host a number of exhibitions so that local residents and fans will be able to view their ambitious plans to rebuild the Main Stand and the Anfield Road End.

Чекај сега, Main stand е трибина од каде што е главната камера, или спроти неа?

Последно уредено:
Од кај вас ли имаше некој цела соба што му беше направена за Ливерпул?

Имаше една слика, и во темата за ПЛ знам некој ја постираше. Само дали беше за Ливерпул или Арсенал.[DOUBLEPOST=1397744971][/DOUBLEPOST]Ја најдов :D

scaled.php

@Gojak YNWA ова на ѕидот ти го црташе некој, го лепеше, како е направено? :D

Последно уредено:
Имаше една слика, и во темата за ПЛ знам некој ја постираше. Само дали беше за Ливерпул или Арсенал.

Јас имав обесено 3 знамиња 2 шала, дрес со автограми и уште некои срања....сеа само дресот ми е останат и имам еден плакат, поклон од друштвото, како банер „Форм ис темпорери, клас ис перманент“....

Ама имаше и уште еден друг дечко, дали Декио беше, не ми текнува, исто така цела соба му беше полна со реквизити...

Ете бе, читај малце горе :D
Кажал и дека е лепенка. Епа кажи кај да барам @Gojak YNWA

Брат мене ми ја направија по нарачка специјално. Нешто како лепенка е ама 1000 евра го платив уопште се нема оштетено. Ако те интересира да се распрашам и да ти пишам само што да ти најавам дека бааги пари кошта.[DOUBLEPOST=1397748270][/DOUBLEPOST]
Брат мене ми ја направија по нарачка специјално. Нешто како лепенка е ама 1000 евра го платив уопште се нема оштетено. Ако те интересира да се распрашам и да ти пишам само што да ти најавам дека бааги пари кошта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom