Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Цццццц:cool:[DOUBLEPOST=1396882208][/DOUBLEPOST]Преокретот беше кога ги читав топџиите како се надеваат на титула нели? Па и тука пишав мислам,чим они се убедени дека ќе се борат за титула и ние мора да бидеме.
:):):)

Последно уредено:
dajte analizi ,mislam deka rodzers ja pogodi izmenata na kutinjo go stavi lukas poiskusen po dobar pas igrac ,i dali zaprimetivte poslednite 10 mi sterling kako odigra :cuc::cuc:

dajte analizi ,mislam deka rodzers ja pogodi izmenata na kutinjo go stavi lukas poiskusen po dobar pas igrac ,i dali zaprimetivte poslednite 10 mi sterling kako odigra :cuc::cuc:

Не беше само Стерлинг во прашање туку, тики-таката на Роџерс. Играчите на Вест Хем се тромави и со кратки пасеви и брзи откривања на играчите без проблем ја чувавме топката. #TacticalGenius :)

Последниве утакмици увек го мења Кутињо иако баш солидно игра.Може кондиција и свежина се во прашање.
Иначе вакви противници се гледа дека не ни одговараат и тешко ги пробиваме. Една 100% шанса немавме. Стерлинг имаше срање утакмица се до моментот кога беше префрлен да игра 10-ка. Тогаш со брзината покажа што знае.

Искрено останав со подзината уста кога го видов Лукас што игра...

Како одминуваше времето дојдов до заклучок дека Роџо од утакмица во утакмица напредува во тактичката генијалност....

Се, се, ама Туре ако си дадеше пак автогол (зборувам за лобот кон Мињоле), никогаш немаше да му простам, никогаш. :)

@Mileisreknisibile гледам и младинциве победиле со Челзи. Уште колку утакмици има и како се математиките?
BTW пак овај Дан го реши дербито, колку гола има дадено?

Добро зашто ги зборите небитниве младинци? Дан дал гол бре бре. И Перо прееска у влае брцна еден ама изгубивме:D

И тоа и ова е небитно.

Исто ко Роџерс што беше небитен до пред 4 кола :D

Ај барајте постови од минатото, тоа најинтересно ми е :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom