Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Банирај ме бе ајде, аман. Убаво ти е ни поставуваш правила а кога сакаш други да ти постават веднаш мрчиш.
Детски ќе ти одговорам ама „ти прв почна“ со постот над мојот. Како и да е, ми се може и ќе го добиеш.
Моментално не работи бан од тема. Штом се купи ад-онот, ќе осетиш.

Детски ќе ти одговорам ама „ти прв почна“ со постот над мојот. Како и да е, ми се може и ќе го добиеш.
Моментално не работи бан од тема. Штом се купи ад-онот, ќе осетиш.

Исто и мене ми се може па и ти ќе го добиеш. Ете така.

Исто и мене ми се може па и ти ќе го добиеш. Ете така.

Напуштив уште вчера :*
Нема да ја добиеш таа сатисфакција :icon_lol:

П.С. Излезе уште еден со мене а со тоа ви ги поздравувам дискусиите во групата :D

Напуштив уште вчера :*
Нема да ја добиеш таа сатисфакција :icon_lol:

П.С. Излезе уште еден со мене а со тоа ви ги поздравувам дискусиите во групата :D
Топ, одлично направено од твоја страна (y)
Веќе нема да морам редовно да читам офтопици у групата.

Топ, одлично направено од твоја страна (y)
Веќе нема да морам редовно да читам офтопици у групата.

После мојот пост, твојот што ќе биде во вид на:
-Офтопик
-Спам
-Провокација

Ќе биде санкциониран...и тоа како :icon_lol:

Ако на триве последователни гостувања успееме да извлечеме 7 бода, нема шанса да не бидеме во топ 4, ама како играме на гости некако страв ме фаќа.

Ако на триве последователни гостувања успееме да извлечеме 7 бода, нема шанса да не бидеме во топ 4, ама како играме на гости некако страв ме фаќа.
Многу е добро погодено враќањето на Сако, конечно ќе ни бидат спремни сите 4ца централни, уште Енрике само да се врати и вербата ептен ќе ми се зголеми.

Многу е добро погодено враќањето на Сако, конечно ќе ни бидат спремни сите 4ца централни, уште Енрике само да се врати и вербата ептен ќе ми се зголеми.
Не ми се верува да игра Сабота, за со Јунајтед таман. А за Енрике тешко си викам дека ќе заигра сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom