Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ел Пистолеро:drk::drk:

Се врати играчината и одма 3 бода:)
Сако животиња,без грешка,Агер слаба клупа ќе грее годинава..тројкава со Туре,Шкртел и Сако стабилна ми изледа и не би требала да се дира за сега.

На скај странава не го стаиме Суарез на насловна за победава туку Стариџ.. ех бре говнари британски,не го сакаат и не го сакаат..

супер резултат денеска. одлична игра на целата екипа и одличен кам бек на заБот! се гледа дека годинава има растур систем да прават со стариџов, а плус и кутињо ко ќе се врати, милина!
дали само јас приметив дека ни стариџ, а ни заБчево не се толку себични ко порано?

пс. дресојве денеска шо ги носеа се толку грди шо ни на гејчестер не би им ги дал да ги носат :D

ппс. изгеда дивајдеров пак е баниран :pos:

пппс. во меѓувреме, до наредно коло, да уживаме во песнава

Кутињо>Суарез.
Немој у јануари да ѕвинкате ваков е таков е кога пак ќе сака да си замине. Ве предупредувам навреме :icon_lol:

Конечно видов натпревар како можат да одиграт добро без моторот на тимот(Кутињо).

Еј убаво ме потсети со песнава од Битлси.
Знае некој овие за кој навивале??
Порано имамв прочитано дека Мекарти бил за Евертон исто и Харисон ,Ленон бил за Ливерпул а Ринго за Арсенал пошто потекнувал од Лондон..
А пак исто имам прочитано дека воопшто не ги ни интересирал фудбал ,повеќе биле по крикет итн..

Знае некој за ова повеќе,баш ме интересира за кој навивале?

Дуо снова :D Мојата омилена слика од нив:

pascoe-rodgers-130518-training-qpr.jpg

Уат ју гона ду уен деј кам фор ју ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom