- Член од
- 16 јануари 2013
- Мислења
- 4.014
- Поени од реакции
- 8.326
Абе што е финтава со тоа сензорите за гол во ПЛ??
Гледам на Арсенал т.е на Сандрленд им поништиле чист гол и покрај таа технологија??
Поента ??
Фаул!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе што е финтава со тоа сензорите за гол во ПЛ??
Гледам на Арсенал т.е на Сандрленд им поништиле чист гол и покрај таа технологија??
Поента ??
Таму имаше прво фаул, судијата не дозволи предност!Абе што е финтава со тоа сензорите за гол во ПЛ??
Поента ??
Извинете вака рандом што ви влегам на темава како падобранец ама го читав интервјуто на навивачкана на Јунајтед и нејзината тетоважа ме потсети на еден човек што на вратот го имаше истетовирано логото (т.е. птиците од логото) на Ливерпул а седеше пред мене кога Ливерпул играше со Работнички.
Тој некој познат МКД скаузер да не е?![]()
Легенда е у нашите краеви, никој не го изговара неговото име, само се поклонуваме на неговата статуа која се наоѓа во темниот подрум на Irish Pub
Аман бе брат како го кажа ова познат МКД скаузер... ко еден да е шо има тетоважа од Ливерпулското лого на него
![]()
Па што знам не ми се верува многу луѓе во МКД да имаат тетоважа на врат од Ливерпул
Па и овде на форумов наш, Пеџа (ако не се лажам тој беше) го има истетовирано Ливербирдот на ногата
Дај бе сега прекинете со ова тетоваживе - овој имал на вратот, оној на челото, Петко на стапот, Трајко на газот................
Пак се враќаат шпекулациите за Рамирез. И сега ќе дојдат оние копуците и ќе речат дека тајно се работело и ништо од тоа не е вистина.![]()
Роџерс и Ливерпул изјавуваат дека работат во тајност, а на медиумите им е тешко да дознаат воопшто што работат, само заради еден факт: Ливерпул не прави ништо. Воопшто.
Многу мудро брат. Прееска се слушна со Роџерс и ти кажа он така? Не туку мудрувај многу жити све, сигурно нема Роџерс да бара играчи дур е на турнејата. Скаутите и другите задолжени за барање цели работат на тие ствари и кога Роџерс ќе се врати ќе му бидат предложат играчи. Само вие све сакате, ајде, ајде побрзо сеа му е мајката, ајде земи го земи го ајде ајде, и на крај овој не можел да се смести убаво у Англија, овој секоја недела нова повреда добивал, овој сакал цело време прв тим да игра... стрпете се малце мајка му стара, ќе дојдат засилувањата...
Значи, сепак тебе ти се јави и ти го кажа ова, а?
Оправдание пар ексепанс мрзлив студент кој не го бива за ништо освен за играње гембој со другарчињата од маало и си бара оправдување прво на самиот себе си, па после на другите со: абе сеа викенд, ќе почнам понеделнички: абе понеделник, на прв ден не се работи, абе среда, има ЛШ денес, абе петок, ако не излезам денес кога: и се до следниот понеделник кога не се работи ништо.
Што работи Роџерс на турнејата твоја?
Се сликаат со Пи Диди, одат до Харвард и бркаат студентки? Разговараат за новото лого и МАСКОТАТА на Енфилд? Се распрашуваат за перформансите на новиот шевролет? бараат автограми од бејсболашите?
Што прави Роџерс на турнејата, па да не е „способен“ да „провери“ играч од “извештајот“ на скаутите?
И уште едно едноставно прашање, пошо знам дека само со такви се снаоѓаш:
Нели Роџерс и неговиот професионален екипаж работеа во тајност: (клучен збор - работеа)
Како сега не работеле, па се чекало крај на турнејата, па се бара трпение?
Значи Пеџа сме го оговарале во Шити Мол пред 2-3 недели за неговата тетоважа ....![]()
Не можам да ја видам сликата... На десна нога Ливербрд....
Не си бил ти... Имате уште некој фан со прилично голема Ливербрд на десна нога...
Јас викенд не можам, ти на почеток на работна недела ме тераш.Момци се собираме за утре фудбал да праиме,има ли заинтересирани да напраиме утакмица уште 3-ца фалат..у редс групата имам објавено па ајде и тука
superstarpizza Peja989 Ливерпул и останатите изјаснете се ?? Накај 6 и 30 да се собереме и 7 да почнеме
Неговата е сенчана со црвена боја...
Отидофне ОФ ептен...
Неможам и јас, не сум во СК моментално, за понатка ќе видиме...Момци се собираме за утре фудбал да праиме,има ли заинтересирани да напраиме утакмица уште 3-ца фалат..у редс групата имам објавено па ајде и тука
superstarpizza Peja989 Ливерпул и останатите изјаснете се ?? Накај 6 и 30 да се собереме и 7 да почнеме
Ти коа ќе дојдеш у Скопје кога ќе игра Ливерпул обавезно да пишеш да се договориме да гледаме заедно со останати членовиЈас викенд не можам, ти на почеток на работна недела ме тераш.
Нема шанси брат, башка шт-ск само за утакмица тешко.
Тоа може некој викенд коа ќе се погодам кај сестра ми на гости може и инаку тешко.
Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4