Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи: ЈОК, а?Gazime...if not now, soon...
Nego, bespolezi nizaedni, ќе бива на спортклуб некој утакмицава?
Да седнеме машки да ја прославиме? Орхидеја на пример, пак!?
Ајде еве јас ќе го потегнам вториот потег, прв се пријавувам за в Недела.Значи: ЈОК, а?
ОК.
Џабе е, пошто и Металург игра во ист термин, за жалАјде еве јас ќе го потегнам вториот потег, прв се пријавувам за в Недела.
За мене џабе претставува Металург, а се` овие другите. Сеуште си стојам на покажаниот интерес. Сега останува на вас, ракавицата е фрлена.Џабе е, пошто и Металург игра во ист термин, за жал
Крениси јаЗа мене џабе претставува Металург, а се` овие другите. Сеуште си стојам на покажаниот интерес. Сега останува на вас, ракавицата е фрлена.![]()
Тркалото Суарез непотребно ја фати со рака....Ооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо....
Ебемгаааааааааааа.....
Али, ај, нека им бод...кога ги ебавме сите оние лесни....барем Суарез конечно брцна гол после купишта време.
Стариџ изненади...Хендо разочара...Даунинг бе?? За кој кур си левица коа со левица не шутна у изгледни позиции??? Агер, ах Агер, ќе чувал бокс шема и простор??? Кара стандард...Збуни малку Џонсон на неколкупати и Енрике, Шелви гојдо се уплаши, заеба, како со Зенит, не се пуца сФе на прва...
Ако, памет за другпат и угла следеќа сезона. Оваа ја изгоревме на наша вина (со леснине порази и нерешени).
Се на се....од прва петорка само од говнана загубивме...од втора навака.
П.С. Како не влегоа оние?? Седам и глеам со челзиевец...Ме глеа и вика: море, треба да даете бар два (на еден-два), некаде петнаес минути до крај (шо испаднаа двајсеиеднаипол)...овие вика моиве не врзаа три подавања....Ве нејќе среќа и то. На крај, сподјела бодова. Јебига.
--- надополнето: 21 април 2013 во 20:17 ---
Nego, nijesam ga videja penal, kako bese i zosto? Na koj kur glupost, oti mora da e na glupost?!