Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Since November 1st, #LFC have scored more goals (47) than any other PL side, and only 5 have conceded fewer #progress?

Народе чујте и почујте, утре е многу важен ден. Утре се гласа кој кого да дотолчи, кој на кого да му ги поремети сметките, кој концепт да излезе како победнички. Утрешниот ден е празник за демократијата. :свиркам:

Затоа народе, ајде утре да излеземе и да го трасираме патот кон Европа(лига), ајде да докажеме дека на Орхидеа ќе и се деси народ! Јас гласам ЗА.:)

На паулашниот договор, ЗА гласаа четворица. Еве ова нека биде елиминационен конкурс за Орхидеа утре од 14:30. И тој што не ја следи темава(нека крене рака:) ), а има желба да се приклучи нека го исконтактира некој од тие што ја следат.

Плус, да се солидаризираме со останатите балкански скаузери.

Народе чујте и почујте, утре е многу важен ден. Утре се гласа кој кого да дотолчи, кој на кого да му ги поремети сметките, кој концепт да излезе како победнички. Утрешниот ден е празник за демократијата. :свиркам:

Затоа народе, ајде утре да излеземе и да го трасираме патот кон Европа(лига), ајде да докажеме дека на Орхидеа ќе и се деси народ! Јас гласам ЗА.:)

На паулашниот договор, ЗА гласаа четворица. Еве ова нека биде елиминационен конкурс за Орхидеа утре од 14:30. И тој што не ја следи темава(нека крене рака:) ), а има желба да се приклучи нека го исконтактира некој од тие што ја следат.

На Ливерпул му се допаѓа овој Кандидат (y)
:pos:

Кој се сигурни за утре ?

Ја зависи коа ќе станам. Од вчера до вторник треба цело време рано да станувам, па мислев утре малце да поспијам пошто треба у вторник да бранам и проектна па малце свеж да бидам деновиве. Али ако се деси да станам порано одма доаѓам, би сакал да гледам :)

Никој не го интересира како помина утакмицава денеска?:)

Јас чекам детален извештај у Зоран Видевски стил.

Миле и ...., фала за тагот (поканата) за у Орхидеја, ама ем што не знам кај е кафаната, ем не сум за пред луѓе кога гледам утакмица. (многу пцујам)

Жив бил Осамата...
--- надополнето: 7 април 2013 во 14:09 ---
Ова денеска иде 0-2 гола со потенцијален црвен.

Ко умрени се нашиве... Нека примаат гол веќе неможам да ги гледам како се влечат по терен, тотално незаинтересирано... :mad:

135 страна од дневникот на Роџерс - ''Стави го Асаиди и кажиму да им набацува на Кутињо и Суарез во шеснаесетник'' :):)

Немаме класичен ШПИЦ! играч кој знае да даде гол од 10-11 метри!
Суарез и Стариџ се натпреваруваат кој повише ке издрибли ...
Кутињо , Агер СУПЕР:::

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom