Само буљаши идат по голманите предложени од кајганџии како замена за Реина.
Шо би се рекло, Реина ќе си остане, јебига.
Ваков, таков, наш си е.
А Тер Штеген, му ебам тоа трегерот, ако ојде у Барселона, далеко му лепа куќа.
Инаку, коа сме кај голмани. Реина го замени Дудек ебате.
Достојна замена беше тогаш.А Дудек беше, шознам, звер.
Сеа ако бараме замена за Реина, потребно е да биде саглам и подостојна. не дека Реина не беше звер, иако падна малку у мотивација и форма, ама јебига.
Ред си е ред.
А Батленд [(шо неписмен маќедонец би м можел да го сфати како гзоземјакоски (ако е от прилеп) или чмарослеткоски], Ворм (ко црвојсиште), Фостер (ќе му доѓе као Заменков/Заменкоски или Прихранкоски) ЈОК! Со големо Ј, големо О и големо К =
Ј О К
Та бре, нема да бидеме сеа и за голмани тренинг граунд за производња на квалитет од надежни таленти?!
Aj глеајте го вечер голманон на Зенит (за кој се надевам дека ќе прими три гола онака како Реина зна најбоље, имено шалабајзерски) па послеМ ќе кенкаме за Батленди и Вормој.
Онака, чисто, информативисано. Како нему му иде карЈерата и статистички јали е арно или неарно копиЉенце голманцко. Иако прима, статистички 0,89 гола по утакмица.
П.С. Коа веќе никој не го зема предвид Акинфеев, ами сите се здрцнале кон млади и надежни тер Шетегени, вормој, батлендој и фостери.
Бај д веј, од Фостер само множина и тоа у лименка.
Или бемга...јасно нека е. Саде побољи од Дудек и реина у најбољим данима признаам за нов голман, ама да не го "калиме и челичиме сезона, сезонаипол", ами изграден кој ќе се вклопи у сега и вака конципираната игра.
П.П.С. Шо ме мрзи да пишуем, а бе, прекукурца. особено, ако не се заебавам.
Тогаш не ме мрзи.
--- надополнето: 14 февруари 2013 во 14:49 ---
Ваквите работи ме нервираат повеќе и од лошите резултати.
Шират љубав, место да брќет победа. Кизнај вчера колку роспии дрцнале и колку Старии Мељник, Балтика 8 или Балтика 5 со водки мрцнале.
Тешко и горко нас.
море море.. и шо ако искоментирале. Не значи дека не треба да имаат живот ако се фудбалери
Не кога се деветто место у ПЛ и си играет курац сас наши жифци.
Море...маматааа....
Зенит, бре. А бе, снце да им зајдвит, а не зенит.
Џабе Миладинов киднал од таму. Мада тој бил у бетер место. У Москва. Кај ЦСКА