Divider
Seraphim
Ne moziTДечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....

Koj ti e krif sho ne si gleal i socuval

Dajte mu na coekot be! Ne bideeteee pederiii! Bidete kako NATALI!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne moziTДечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....
Дечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....
Дечки извинете вака ама по трет пат ќе ве замолам да ми дајте линк од финалето 2005....
Ааа не вака, ако даваш, давај го сето наеднаш....Ајде.... оти денес младите ги фаќа мрза да одкуцаат 10тина букви!
Таму десно ќе го најдеш и второ полувреме!
Ко чупче еАма фЛизурата бе дечкоУУУУ
Се надевам дека ќе биде прекомандувам во ЦБ од наредна сезона.
Ti telefon od Orhideja da najdes, a ne tuka za bekovi da tupis. Si znae RodzoДобро само јас мислам дека Кели треба да си остане десен бек? Двајца квалитетни центар-бека ни требаат сеа кога Кара и Коатес ќе ги нема. Ни требаат луѓе искусни на таа позиција, а ја имам поскоро играно центар-бек него Кели...
Ништо, ради тебе најголемата пијаница што ја знам ја разбудив од попладневна дремка и ми кажа немал бројTi telefon od Orhideja da najdes, a ne tuka za bekovi da tupis. Si znae Rodzo![]()
Ke najde soodvetna zamena za Cara. Iako glupo e da si zamine, ima u nego uste igra.
Pa javi se i prasaj imaat li BUM nemaat li BUM...Imaat li kanal za fuzbalj, kao sportklub ili slicen, nemaat li. Moze li da se donese Bum, ne moze li? Itn. Pa informidsaj ne....siteНишто, ради тебе најголемата пијаница што ја знам ја разбудив од попладневна дремка и ми кажа немал број
попладневна значи од 3 до 8 XD
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 19:54 ---
НО, затоа Рики ја искористи моќта на гугл, па со малку среќа ако не е застарена информацијава, еден од овие броеви може да биде:
Орхидеја
![]()
3084-080; 3086-228
и стана ГУГЛМЕН!!! новиот херој на денешницава!Ништо, ради тебе најголемата пијаница што ја знам ја разбудив од попладневна дремка и ми кажа немал број
попладневна значи од 3 до 8 XD
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 19:54 ---
НО, затоа Рики ја искористи моќта на гугл, па со малку среќа ако не е застарена информацијава, еден од овие броеви може да биде:
Орхидеја
![]()
3084-080; 3086-228
Вие јавете се, шо ја, ја нема ни да идамPa javi se i prasaj imaat li BUM nemaat li BUM...Imaat li kanal za fuzbalj, kao sportklub ili slicen, nemaat li. Moze li da se donese Bum, ne moze li? Itn. Pa informidsaj ne....site![]()
PredavnikВие јавете се, шо ја, ја нема ни да идам![]()
Не можам сеа бе, во наредна прилика, по можност сабота дењеPredavnik