Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Абе ја не викам дека ВРЕДИ колку Џонсон + Енрике, викам дека КОШТА колку нив двајца заедно...

Чекај, чини колку што сме ги купиле или чини исто каколку сега да ги продадеме. Не знам за што ми збориш?

Чекај, чини колку што сме ги купиле или чини исто каколку сега да ги продадеме. Не знам за што ми збориш?
Чини колку што сега би земале ако ги продадеме Џонсон и Енрике. А не вреди и никад нема да вреди толку, нити пак они коштаат толку малце.

Засега се е супер, потполна контрола и доминација над мечот имаме, одличен пресинг, точни пасови Сити не направи ни една шанса, само се надевам оти вака ќе продолжиме

Време е Роџерс да покаже јајца и да не се плаши да го извади Стариџ, а на негово место да влезе Стерлинг. Стариџ више ништо не праи на терен, а брзината на Стерлинг во последниве 20 минути супер би ни дошла...

Pocnaa site da zabeguvaat. Ne mora tolku da pimplaat i posle da imaat kilavi sutevi!!
A znaeme deka moze da padnat i posledni pet-deset minuti na ednostaven i debilen kiks.

Kamo be crven za City!

Plus i ona bese penal nad negritono! A ne za zut. Peder! Sudija peder!

Sterling, mozebi
posto Kurtoninjo ne moze da igra. Se chanchlaat be!
A fali brzina

Steve G! Gerarddddddd!!!

Rekov da ne se cuvaat! A ovij Skrtel go stava??
Zooostooooo!!

YNWAAAA
ajde uste petnaes
Koja bomba jeboooteeeeeeee!!!
Ajt sea uste poarno da zaigrame. Da ne se cubaaat

РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ РЕИНА АУТ

Skot! Reina skot!! I Skrtel!! Obajcata se potpolno ktivi za golot!!
Kreteeeeniiiii beee!!!
Kreteni! Neverojatno kolku se najglupi! Pa dobro be!!

Mamlazaaaaanaaaaaaa!!
MAMLAZIIIIII
MAMLAZIIIIII
MAMLAZIIIIII

Neverojatno! Neverojatno!
Da ne poveruva covek! I so Arsenal izmesecari i sega!

REINA ne cini dve jebeni pobedi!!!

AUUUUUT ZA REINAAAAA!
kreleeee

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom