Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Peja989 вред јас видов, и затоа велам делумно и Шкртел кумува на голот примен, ама шо ако тој го повика? Реина не е способен да процени дали може да ја стигни топката?
RickyLFC9 Нас ни треба голман позиција sweeper keeper кој знае и со топка да работи да има добар пас, преглед на играта, а не само да ја дегажира топката, што го има Реина (затоа и Барса го бара) а ти од наведените голмани твои тие способности ги има Ворм. Самиот гледаш како е кога Џонс брани, мн ретко се случува да почниме од назад акција
http://trollfootball.lockerdome.com/media/106164725
Голот на Агуеро

RickyLFC9 Нас ни треба голман позиција sweeper keeper кој знае и со топка да работи да има добар пас, преглед на играта, а не само да ја дегажира топката, што го има Реина (затоа и Барса го бара) а ти од наведените голмани твои тие способности ги има Ворм. Самиот гледаш како е кога Џонс брани, мн ретко се случува да почниме од назад акција
Знам али на местото на Реина ја би земал голман со една рака што брани, камоли да игра со нозе и да брани со раце...

Сега да бидеме реални. Сите одиграа неочекувано добро. Иако Суарез малкуцка дрвеше. Ама се надополни со Стариџ, кој на оваа, за разлика од со Арсенал блескаше. Имаше два топ шута и еден гол. Џерард имаше два екстремно прецизни шута, еден гол. Суарез имаше неколку можности, пак издрибла чекор повеќе. Забалета за малку ќе ни помогнеше во прво :) ама не влезе. Пенал беше, ама судија процени дека не е (погрешна проценка).
Се фнкционираше перфектно се додека не влезе падавичарон Шкртел за да сјебе онака и да мора Реина да измесечари. А измесечари на невидено ниво. Да сакаше онака да не заебе, немаше. Сериозно. Шкртел не треба да игра додека не се соземе малку. Кара одигра брилијантно. За чудо цела одбрана беше беспрекорна до влегувањето на Шкртел. Тој се изгуби пак. Средниот ред солидно ги задржа Сити да бидат никаде по терен. Штета фали брзина понекогаш. Ај да видиме со Куртонињо како ќе иде. Ако со него тргне, арно. Ако не промашено пак.
Нејсе, се на се. можеше 6, добивме на наша вина, 2 бода. А можеше глат да имаме ниеден. Штета. Голема. Спортска среќа ЈОК.
Има шанси за први четири, ама мора да се игра вака со сите до крај и со малкуцка појќе среќа. Некој да подигне среден ред на уште поголемо ниво за да може Џерард онака да распалуе. И да не се шутира од секаде, кој стигне, ако има шанси да се впикне до некој чија работа е да дава голови.

Не можам. Ме фати тахикардија у пичку материну.

Ајт, следната... Важно, добро е. Отсекогаш имаме најубав на око фудбал. Ај сега и на око и на резултати да биде убав, поубав, најубав.

П.С. Некој рече скептик? Нема скептицизам кога се работи за Пул. :)

Scouser88 Како и да е, чекам детална анализа. Како што знаеш да направиш :)

RickyLFC9 биди сериозен брат, немој Фостер/Фридел голмани да ми ставаш. Подобро Џонс да брани.

the_kop Ако не искочеше Реина на топка. Агуеро ќе имаше чоста шанса. Што викаме „очи во очи“ со голманот. Па сега ти кажи ми, од која ситуација е поизгледно да погоди? Сега, што погоди од неизгледна ситуација е друга работа ама кои се шансите?

Сеа видов пак снимкта. Шкртел спор, преспор, а Реина месечари.
А Реина, 4 бода не кошта. Као со Арсенал до рука кога му мина на месечарон.
Нема друг виновник. Реков, нема, но сега ќе речам. Роџо сјеба што го извади Стариџ и го стави Шкртел. Крај.

Сеа видов пак снимкта. Шкртел спор, преспор, а Реина месечари.
А Реина, 4 бода не кошта. Као со Арсенал до рука кога му мина на месечарон.
Нема друг виновник. Реков, нема, но сега ќе речам. Роџо сјеба што го извади Стариџ и го стави Шкртел. Крај.
Мислиш што го извади Енрике? Пошто Стариџ излезе 90 мин, а ако мислиш на Енрике, едноставно не беше спремен за 90мин пред 5 дена се врати од повреда

Peja989 брат, види ја подобро снимката, топката оди вкосо, не оди во шеснаесетникот, види дури каде ја прима Агуеро топката, плус дури да се свртеше, Шкртел веќе ќе беше до него и ќе имаше ситуација 1-1 ама против Шкртел а не против Реина

Кај го виде Фридел? :eek:

Така беше зборот, затоа не ги набројав друве голмани што ти се ставени. Аман буквалисто :)
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 20:11 ---
Peja989 брат, види ја подобро снимката, топката оди вкосо, не оди во шеснаесетникот, види дури каде ја прима Агуеро топката, плус дури да се свртеше, Шкртел веќе ќе беше до него и ќе имаше ситуација 1-1 ама против Шкртел а не против Реина

Брат, тоа е мојот став. Сигурен сум декка Шкртел единствено што требаше да направи е да ја опердаши во аут или корна, не да ја гради.

Така беше зборот, затоа не ги набројав друве голмани што ти се ставени. Аман буквалисто :)
Вади се, гарант Ради го помеша со Фридел охохохохо :D

Ворм > Тер-Штеген > Бегович > Ради > Реина

Не глеам грешка некоја...

--- надополнето: 3 февруари 2013 во 20:11 ---

Брат, тоа е мојот став. Сигурен сум декка Шкртел единствено што требаше да направи е да ја опердаши во аут или корна, не да ја гради.
Добро и јас се согласувам, не ми е јасно кој к*р Шкртел бараше да излези Реина и да го гради Агуеро кога можеше едноставно да ја расчисти ситуацијата.....Затоа Карагер му го зеде местото
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 20:15 ---
Друга работа кога сме кај киксовите, Агер и тој кумува. Денеска Џеко му избега за првиот гол, некни Жиру за првиот, со јунајтед Ван Перси му избега. 3 гола паѓаат заради него, не оти велам оти игра слабо ама сакам да кажам одбраната и не ни е баш на ниво
Лукас ме изнервира во 2 наврати денеска. Контра за Сити тој има шанса да ја прекини акцијата со фаул (макар да добие и жолт) тој сака да ја реши ситуацијата без фаул, за малку ќе не кошташе ова денеска

Вади се, гарант Ради го помеша со Фридел охохохохо :D

Ворм > Тер-Штеген > Бегович > Ради > Реина

Не глеам грешка некоја...

Можеби и ради тоа, можеби. Иначе Само Тер Штеген. Брат, кој кур се Ворм, Бегович и Ради? Ама озбилно. Дај ми образложение зошто баш тие?

Мислиш што го извади Енрике? Пошто Стариџ излезе 90 мин, а ако мислиш на Енрике, едноставно не беше спремен за 90мин пред 5 дена се врати од повреда

Да де, на Енрике мислев.
Ален бе; да го замени Стариџ со Ален?? За да чува резултат на наши громовити напади!
Денес ме разочара. Барем да направеше замена со малиоон алимнтаионееен негрито :)

Ама....

Добро и јас се согласувам, не ми е јасно кој к*р Шкртел бараше да излези Реина и да го гради Агуеро кога можеше едноставно да ја расчисти ситуацијата.....Затоа Карагер му го зеде местото
--- надополнето: 3 февруари 2013 во 20:15 ---
Друга работа кога сме кај киксовите, Агер и тој кумува. Денеска Џеко му избега за првиот гол, некни Жиру за првиот, со јунајтед Ван Перси му избега. 3 гола паѓаат заради него, не оти велам оти игра слабо ама сакам да кажам одбраната и не ни е баш на ниво
Лукас ме изнервира во 2 наврати денеска. Контра за Сити тој има шанса да ја прекини акцијата со фаул (макар да добие и жолт) тој сака да ја реши ситуацијата без фаул, за малку ќе не кошташе ова денеска

Да да, и те како кумуваше Агер за првиот гол денес. Свесен беше дека остана последен и наместо да го затвара Џеко, тој куров ми крева рака и токму поради тоа закасни со реакцијата и топката стигна до Џеко.

Јас не знам кој кур им е на сите од одбрана, не само нашиве што креваат рака? Која е веројатноста да го натераш линскиот да крене знаме? Еднаш во десет?

Можеби и ради тоа, можеби. Иначе Само Тер Штеген. Брат, кој кур се Ворм, Бегович и Ради? Ама озбилно. Дај ми образложение зошто баш тие?

Касиљас...ионака е накурчен на Мурињо хехехехехе. Ако успее да го избрка Касиљас, ко што упеа Раул, Моу ќе биде цар царева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom