Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
E pa, ja ne idam so kola na Liverpool rakijashenje :)
Stav imam! No drinking and driving koga igra Pul :D
Sto ne ve sprecue vas ds vozite, pa posle duri i da me dzitnete do centar do doma ili do dole da ne se klackam so taxi od Ohrideja po ulickine :)

Divider да ти се пофалам јас почнав да се спремам за дербиво утрешно.....Ливерпулско пиво, скара и you'll never walk alone Моментално е во програма :D

Divider да ти се пофалам јас почнав да се спремам за дербиво утрешно.....Ливерпулско пиво, скара и you'll never walk alone Моментално е во програма :D
Taka treba.
Sea uste pozitivni misli utre i vibracii.
Kojznae. Moze i da ne bide dva-dva, tuku sega da gi dadat sansite i da bide 3-2 ili 4-2 za nas :D

Добро е кога има позитива и оптимизам
Нека биде 1-2
Суарез 34' и Џерард од пенал 67'
За нив голот од прекин

Кели барал 45 илјади неделно....добро бе да му ебам мајката дали остана во овие играчи зборот лојалност?

Кели барал 45 илјади неделно....добро бе да му ебам мајката дали остана во овие играчи зборот лојалност?

Каде прочита? :tapp:

П.С. Кога може на Кутињо да му дадат 40 и на Стерлинг, пишпирик со 18 години 30 да зима, може и овој да си побара со оглед на тоа колку добро си ја врши задачата и како сезона и нешто не вади од гоВна.

Кели заслужува толку пари. Може да ми најде некој Џонсон колку зема?

Каде прочита? :tapp:

П.С. Кога може на Кутињо да му дадат 40 и на Стерлинг, пишпирик со 18 години 30 да зима, може и овој да си побара со оглед на тоа колку добро си ја врши задачата и како сезона и нешто не вади од гоВна.
На Дејлимеил а и на повеќе други места беше објавено....Стерлинг и Кутињо не се скаузери , на овај треба да му е чест да игра за Пул па макар и за помала плата

На Дејлимеил а и на повеќе други места беше објавено....Стерлинг и Кутињо не се скаузери , на овај треба да му е чест да игра за Пул па макар и за помала плата

Да, требаше изгледа на Џерард во 2005та или на Кара година поназад да им ја намалат платата за овој првиов да не иде во Челзи а вториов да не иде во Евертон.

Едниот сакаше да си иде поради амбиции, вториов поради неиграње.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom