Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ajrish be??!!!

A be nepismeni makedonci.

Ni u Liverpool gradot u Irish puboj ne se glea LFC. Vie ko za Everton da ste.

A be bez rakija i krigla ladno skopsko i kebapmeze ne se glea fudbal.

Bac, meana kaj sto zimo unutra se pusi cigare, konsumis rakija i to liverpulka si iam, i meze i skara...

Aj ke naucite,

Верувај, да имаше на мтв 1 знам дека ќе глеав во меана некоја и ќе се пијанчев со Лозова а ќе мезев ќебапи.

Шокојкур да праам кога само на фенси места можам да глеам Ливерпул?

Ajrish be??!!!

A be nepismeni makedonci.

Ni u Liverpool gradot u Irish puboj ne se glea LFC. Vie ko za Everton da ste.

A be bez rakija i krigla ladno skopsko i kebapmeze ne se glea fudbal.

Bac, meana kaj sto zimo unutra se pusi cigare, konsumis rakija i to liverpulka si iam, i meze i skara...

Aj ke naucite,
Предложи меана де :D

Praf frae (ko mene) si ima BOOM TV, go klaa u kjese. So se antena i ide u filjan meana, mu mesto na TV-to, naogja sportklub i poslem чашееее лооомим, Бренданеее, руке ти јебем крвавееееееее.....
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 20:05 ---
Едновреме Дане. Полем имаше неколку. Сеа дома лке гчеам со Сити, оти ќе напраам белај ако губиме. Задњи пут коа се нанервирав со друштво ги извајвме сите гости клнери надвор да ги прашаме дали ќе пеат Јул невер вок алоун или преферисаат ќотек.

Сакам да идам у Охридеја да приупитам. Или кај Јаре.
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 20:06 ---
П.С. А кое ке стопли. Бумот и на сестра ми онаквото, де, проекторот и со скара на левада, на екран, ко у драјв ин кино.

Praf frae (ko mene) si ima BOOM TV, go klaa u kjese. So se antena i ide u filjan meana, mu mesto na TV-to, naogja sportklub i poslem чашееее лооомим, Бренданеее, руке ти јебем крвавееееееее.....
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 20:05 ---
Едновреме Дане. Полем имаше неколку. Сеа дома лке гчеам со Сити, оти ќе напраам белај ако губиме. Задњи пут коа се нанервирав со друштво ги извајвме сите гости клнери надвор да ги прашаме дали ќе пеат Јул невер вок алоун или преферисаат ќотек.

Сакам да идам у Охридеја да приупитам. Или кај Јаре.
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 20:06 ---
П.С. А кое ке стопли. Бумот и на сестра ми онаквото, де, проекторот и со скара на левада, на екран, ко у драјв ин кино.

Ајде утре во Орхидеа :ROFLMAO:

Море, ако си желен да го носиш бумот, може да дојдеме сите заедно каде што ќе го однесеш па да „сркаме“ ќебапи и ракичка.

Utre? Tesko, utre sum kaj Mandrak na motor gleanje, motor muabeti, motor druzba i potoa ili na detox ili u taxi doma na detox posle rakijashenjeto sas liberpulckata raќija
Sledeќi put

Ako se izmeni nesto ke pisam
P.S da ne zivees u blizina na Orhideja?
Ako si, upitaj gi dal da nosam BUM-ot
:)
Ama
Samo ako imaat od poznatata sarska i onie (ko bugarski) kebapi. Rakija ke najdeme Ko ne im cini :)

Utre? Tesko, utre sum kaj Mandrak na motor gleanje, motor muabeti, motor druzba i potoa ili na detox ili u taxi doma na detox posle rakijashenjeto sas liberpulckata raќija
Sledeќi put

Ako se izmeni nesto ke pisam
P.S da ne zivees u blizina na Orhideja?
Ako si, upitaj gi dal da nosam BUM-ot
:)
Ama
Samo ako imaat od poznatata sarska i onie (ko bugarski) kebapi. Rakija ke najdeme Ko ne im cini :)

Зависи како гледаш, може Ѓорче е блиску а може и не. :) Ако се предомислиш, знаеш каде да не најдеш.

Него, цитирај ме кога ми пишуваш те е*ам, не вака проверувам на секои 2-3 минути, ме ебааш и ти, ебаго.

Утре ќе прашам, ветувам :)

Peja989
Prasaj, prasaj.
Kazi
Ima eden mamlaz ke ke donese BuMtV so skart pin kabli i antena za liverpul i zapivka...ako ima od sarskite i odkebapite i od ladnata rakija i pivo :)

Jehehe, eto, te citirav

биче срче до коленааааа !!

а на плоштад да се изнајми бимот за следното дерби на пул ? :D

Kosta mnogu pari, a
Oskudacija e! Inaku, zsh da ne, ama
Treba i tezga so kebapi
Stqnd so pivo i rakija
Inaku dzabe, maf rabota

Ни отиде Батленд, а баш можевме да го земеме сега коа го испративме Дони (n)

НАЈНОВО: Челси се согласи да го пушти Фернандо Торес на позајмица во Ливерпул, но трансферот пропадна бидејќи Торес го промаши авионот!!

хахахахахахах :pos:

Ни отиде Батленд, а баш можевме да го земеме сега коа го испративме Дони (n)

Фрли ја бе таа мизерија, добро што отиде, кој кур ќе трпеше британец на гол.

Само ТЕР ШТЕГЕН:vozbud:

За друг не сакам да слушнам.

Фрли ја бе таа мизерија, добро што отиде, кој кур ќе трпеше британец на гол.

Само ТЕР ШТЕГЕН:vozbud:

За друг не сакам да слушнам.
Него Фулам ќе ни го земат :ROFLMAO:

А не видов никој да се фали што им го дрпнавме Кутињо на Саутемптон :D

Него Фулам ќе ни го земат :ROFLMAO:

А не видов никој да се фали што им го дрпнавме Кутињо на Саутемптон :D

Многу би сакал да заврши кај нас. Искрено ми се правеше мерак и за Томаш Крафт ама „ми ја напунија“ главава дека не го бивало, барем не за замена на Пепе. :)

Хуууууууууу да фак ар Саутемптон.....хуууууу да фак ар Саутемптон?! хахахаххаха:pos:

Кај сте бе? Како е? :D
Јас некни ќе го папав немиен за малку у кладионици кога го гледав дербиво....цела кладилница крца од луѓе, сите навиваат за Арсенал (кој навива оти е навивач, кој заради шо ја има на ливче), а јас сам, осамен Ливерпулец, и кога ќе даевме гол само јас се слушав внатре и гледам сите ми се подопулуват, а Арсенал кога ѓи даваше головите кладилницата се тресеше, ако не изедначеше Арсенал, ќе бев ко онај НИЈЕ СВЕЈЕДНО :D
Или можеби не? :D :D
--- надополнето: 1 февруари 2013 во 14:23 ---
http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...rling-charged-assaulting-woman-Liverpool.html
Рахим на суд...погодете за што :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom