Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ние сме извадиле гз?МРШ БЕ
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:39 ---
Ивади гз Арсенал.
Како не влегоа сите оние у прво или бар последниот шут, ах маматааа.
А у прво полувреме Венгер памперски пикаше у јакнатаНие сме извадиле гз?
Во второ полувреме така ве пикнавме у шише Роџерс 5 пати пелени за возрасни смени.
Aj vaka: ti k*r da jades, nebricen.Ние сме извадиле гз?
Во второ полувреме така ве пикнавме у шише Роџерс 5 пати пелени за возрасни смени.
Абе и ти изгледа си мењал пелени додека Арсенал напаѓаше па неможеше да видиш колку шанси имавме.Aj vaka: ti k*r da jades, nebricen.
Bar dvaputi so ruka igravte. Ve gagjam u usta.
Posle, ko rukometot, ragbi si igravte.
Ne drapaj kolcista.
Imavte srekja.
Ager, Hendo, Suarez dvaputi, da redam...
Kelesallaana.
Ja ti idam kaj tebe u glupiot ti fan klub?Абе и ти изгледа си мењал пелени додека Арсенал напаѓаше па неможеше да видиш колку шанси имавме.
И не изигравај мангуп, нервоза не е изговор за сељачлук и невоспитување.
Divider Ама што ти е добар аватаров, стално ме смее, ти еам удрениот
Вака не ми било криво сезонава од утакмицата со Утд кога изгубивме, лошо у пичку матер. Требаше да имаме 3 поени ама тоа е, нема враќање назад.
Него, како бе Стариџ можеше да го утне тоа во 5та минута, кога го дадовме голот, му ебам главата.
Toa so Staridz ne znam, sreka Suarez ja votna.
Ne mi e jasno smao kako ne izvadi uste eden, Pa klaj go be da mu ebam Sterling, da ubrza. Kjuti Enrike se snajde. I Kara mu kaza dve tri na Skrtel da ne se kurci mnogu.
Gerard arno irgase, smao vo vtoro poveke igrase kako trci tuka, trci tamu, u odbrana.
Kako Staridz ne go dade onoj koga Suarez mu ja namesti na tacna u prvo. Posle golot.
U kontrata. Mozese komotno da ja primi i da ide naprd, mesot da ja sutne od prva. Sto li se misli be? Negritono.
A ti sto tatka baras tuka?Divider му напиша стихотворба на IgorChete.![]()
Немој негрито, ќе се побунат џаоливе, шо че прајме
Знам за која ми збориш, фудбалски многу убаво изгледаше и ќе беше голИШТЕ ама попаметно ќе беше да ја смири и да го врати на лева и да пуца, ама ете, не бидна.
Грешка на утакмицата беше само една според мене, тоа што Роџерс влезе откако беше 2-2. Требаше одма да влезе кога беше
Инс, Батленд
Не бе Роџерс сакав да ја сврти со камбек на фудбалските терениSakas da kazes mesto Rodzers, Enrike, taka![]()
![]()
Za Batlend ne mis e veruva. Za Ins mosne verojatno da se isprcat pak.