Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Peja989 ne tuku mi lajknuvaj mislenja.
:D

Steta, kako ne pobedivme.
Onaa na Ager, lobot na Hendo...
Posleeniot sut...
Sutot od prva pred kraj...

A sudijana, oni igraat rakomet, a ne sviri, tuku sviri nepostoecki faul za francuOjskion duoedaec da dae gol be???!!!!

Пола од утакмицата изигравме слабо во одбрана. Џерард беше изгубен, очекував повеќе од него. Не ми е јасно зошто наместо да нападне го извади Стариџ. Очекував замената да биде Виздом - Енрике.

И тука да кажам, син му зет дома да му донесе, се женско му ебам пропалистичко, оној ламбада играше во шеснаесетник и топката партнер му беше....аххх бе копиле одвратно, на полувреме со 0-2 ќе отидевме..цццц!!!

Divider шо праиме бе брат, а? :(

МРШ БЕ
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 22:39 ---
Ивади гз Арсенал.

Како не влегоа сите оние у прво или бар последниот шут, ах маматааа.
Ние сме извадиле гз?
Во второ полувреме така ве пикнавме у шише Роџерс 5 пати пелени за возрасни смени.

Ние сме извадиле гз?
Во второ полувреме така ве пикнавме у шише Роџерс 5 пати пелени за возрасни смени.
А у прво полувреме Венгер памперски пикаше у јакната :D

Ние сме извадиле гз?
Aj vaka: ti k*r da jades, nebricen.

Bar dvaputi so ruka igravte. Ve gagjam u usta.
Posle, ko rukometot, ragbi si igravte.
Ne drapaj kolcista.
Imavte srekja.
Ager, Hendo, Suarez dvaputi, da redam...
Kelesallaana.

Peja989
Sto da prajme.
Slednata jebiga.

Slaba sredina na vtoro.
Koga ne vlegoa site onie nasine, jebiga.
A stvarno trbase da dadat u prvo uste minimum eden.
Slednata.

Aj vaka: ti k*r da jades, nebricen.

Bar dvaputi so ruka igravte. Ve gagjam u usta.
Posle, ko rukometot, ragbi si igravte.
Ne drapaj kolcista.
Imavte srekja.
Ager, Hendo, Suarez dvaputi, da redam...
Kelesallaana.
Абе и ти изгледа си мењал пелени додека Арсенал напаѓаше па неможеше да видиш колку шанси имавме.
И не изигравај мангуп, нервоза не е изговор за сељачлук и невоспитување.

Divider Ама што ти е добар аватаров, стално ме смее, ти еам удрениот:pos:

Вака не ми било криво сезонава од утакмицата со Утд кога изгубивме, лошо у пичку матер. Требаше да имаме 3 поени ама тоа е, нема враќање назад.

Него, како бе Стариџ можеше да го утне тоа во 5та минута, кога го дадовме голот, му ебам главата.

Вечерва премногу сум напнат и ќе ве поштедам од коментар за утакмицава..
А како што гледам погоре Пеја го приметил тоа што ме изнервира мене најмногу и покрај губењето на водството.. али утре за тоа.

Абе и ти изгледа си мењал пелени додека Арсенал напаѓаше па неможеше да видиш колку шанси имавме.
И не изигравај мангуп, нервоза не е изговор за сељачлук и невоспитување.
Ja ti idam kaj tebe u glupiot ti fan klub?

Ne.

E pa, krsi glaa tamu, drkaj na edvaj neresenoto. I pisi im u Anglija deka fudbal ne se igra so race.
Divider Ама што ти е добар аватаров, стално ме смее, ти еам удрениот:pos:

Вака не ми било криво сезонава од утакмицата со Утд кога изгубивме, лошо у пичку матер. Требаше да имаме 3 поени ама тоа е, нема враќање назад.

Него, како бе Стариџ можеше да го утне тоа во 5та минута, кога го дадовме голот, му ебам главата.

Toa so Staridz ne znam, sreka Suarez ja votna.
Ne mi e jasno smao kako ne izvadi uste eden, Pa klaj go be da mu ebam Sterling, da ubrza. Kjuti Enrike se snajde. I Kara mu kaza dve tri na Skrtel da ne se kurci mnogu.
Gerard arno irgase, smao vo vtoro poveke igrase kako trci tuka, trci tamu, u odbrana.
Kako Staridz ne go dade onoj koga Suarez mu ja namesti na tacna u prvo. Posle golot.
U kontrata. Mozese komotno da ja primi i da ide naprd, mesot da ja sutne od prva. Sto li se misli be? Negritono.

Toa so Staridz ne znam, sreka Suarez ja votna.
Ne mi e jasno smao kako ne izvadi uste eden, Pa klaj go be da mu ebam Sterling, da ubrza. Kjuti Enrike se snajde. I Kara mu kaza dve tri na Skrtel da ne se kurci mnogu.
Gerard arno irgase, smao vo vtoro poveke igrase kako trci tuka, trci tamu, u odbrana.
Kako Staridz ne go dade onoj koga Suarez mu ja namesti na tacna u prvo. Posle golot.
U kontrata. Mozese komotno da ja primi i da ide naprd, mesot da ja sutne od prva. Sto li se misli be? Negritono.

Немој негрито, ќе се побунат џаоливе, шо че прајме :ROFLMAO:

Знам за која ми збориш, фудбалски многу убаво изгледаше и ќе беше голИШТЕ ама попаметно ќе беше да ја смири и да го врати на лева и да пуца, ама ете, не бидна.

Грешка на утакмицата беше само една според мене, тоа што Роџерс влезе откако беше 2-2. Требаше одма да влезе кога беше 2-1, да се консолидиравме убаво и да фатиме да ја контролираме играта малку повеќе. Во секој случај ни се намалуваат шансите за 4то место, но сепак сеуште сме во игра све дур некој убаво не не тресне од земја. Многу убаво ќе беше да тепавме, катастрофално ќе беше да изгубевме, вака со нерешено е просто лошо. Али идеме даље и не се откажуваме.

Инаку настрана од утакмицава, се шират гласини дека утре ќе испратиме последна понуда за Инс, а ќе пробаме да го лапнеме и Батленд. Во тоа за Инс можам да верувам, исто правевме и со Демпси летото. Па искрено иако не го рејтувам доволно високо, ако немаат друг играч на ум да земат на крај, подобро барем овој да го земеме отколку без ич да останеме. А за Батленд колку и да сакам да верувам, некако не ми се верува и мислам дека е медијска хајка. Во секој случај ако пристигне ќе бидам пресреќени пријатно изненаден. Се надевам на конечно позитивен исход во последниот ден од трансфер пазарот за разлика од последните два трансфер прозори (претходниот летен и зимски).

Немој негрито, ќе се побунат џаоливе, шо че прајме :ROFLMAO:

Знам за која ми збориш, фудбалски многу убаво изгледаше и ќе беше голИШТЕ ама попаметно ќе беше да ја смири и да го врати на лева и да пуца, ама ете, не бидна.

Pa ne sfakja deka iako igra za Liverpul, ne e Ronaldo (debeliot) ili Maradona?

Rodzo treba da gi sedna i da im kaze koj moze da se kurci so topka (Suarez na primer ili Gerard, a koj ne smee da si igra kurtasak, kako Staridz ili drugite). I Hendo ne morase da lobuva, finta falese i prazen gol.

Tuku da ne otvoram usta na glupono Staridz onaa koga poglupiot od nego Schesni ke mu ja poklonese na gol linija. Pa padni te ebam crniot, pipni topka. A be. Neiskustvo e toa. Klasicno.
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 23:12 ---
Грешка на утакмицата беше само една според мене, тоа што Роџерс влезе откако беше 2-2. Требаше одма да влезе кога беше

Инс, Батленд

Sakas da kazes mesto Rodzers, Enrike, taka :D :D :D

Za Batlend ne mis e veruva. Za Ins mosne verojatno da se isprcat pak.

Sakas da kazes mesto Rodzers, Enrike, taka :D :D :D

Za Batlend ne mis e veruva. Za Ins mosne verojatno da se isprcat pak.
Не бе Роџерс сакав да ја сврти со камбек на фудбалските терени:pos: :tapp:

Да де, на Енрике мислев :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom