Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Милнер е таму каде шо му е местото.
Никаде јас не реков дека Милнер ќе заврши во Ливерпул, туку дека се појави шпекулација од еден од најверодостојните извори.
-.- Ај, ај... ја изгуби честа и веродостојноста веќе :P

Иначе Кутињо изгледа готов е, па со среќа нека е. Се надевам дека ќе ме демантира и ќе покаже дека спаѓа во категоријата "го бива", а не во "ќе го биде".

Според Ди Марцио, италијански фудбалски експерт кој редовно известува за трансферите, наредена е работата за Коутињо, 13 милиони евра, мило ми е што оди во клуб со богата традиција и историја кој е одлична средина за него да напредне и прерасне во одличен фудбалер.

Со Пеџа правев муабет на темата за Интер за овој играч, потребно е да го промени стилот на игра, да не гледа толку у топка туку да се сконцентрира и на она што се дешава околу него но сметам дека за разлика од Италија, во Англија ќе има огромен простор поради стилот на игра кој се форсира, да успее. Негов избор се ако не се лажам Ливерпул, не сакал во Саутептон и Вила, па ќе видиме што ќе биде од него, мислам дека ова е добра инвестиција за Ливерпул.

Според Ди Марцио, италијански фудбалски експерт кој редовно известува за трансферите, наредена е работата за Коутињо, 13 милиони евра, мило ми е што оди во клуб со богата традиција и историја кој е одлична средина за него да напредне и прерасне во одличен фудбалер.

Со Пеџа правев муабет на темата за Интер за овој играч, потребно е да го промени стилот на игра, да не гледа толку у топка туку да се сконцентрира и на она што се дешава околу него но сметам дека за разлика од Италија, во Англија ќе има огромен простор поради стилот на игра кој се форсира, да успее. Негов избор се ако не се лажам Ливерпул, не сакал во Саутептон и Вила, па ќе видиме што ќе биде од него, мислам дека ова е добра инвестиција за Ливерпул.
Ја разбрав 8 милиони во кеш, а дополнително пари ќе се исплатат со клаузули од типот на број на настапи и сл.

Ја разбрав 8 милиони во кеш, а дополнително пари ќе се исплатат со клаузули од типот на број на настапи и сл.
Па и Саутемптон и Вила имаа големи понуди, не верувам дека Интер би прифатиле помала понуда од 8м евра, првичната понуда на Ливерпул мислам дека беше под 10м евра и експресно беше одбиена, али незнам што точно се случува, само знам што пренесуваа(т) медиумите, оние порелевантните од Италија.

8 милиони фунти во кеш што се приближно 13 милиони евра :)

Има само дваесет години, бразилец, дриблер и може да игра на повеќе позиции би требало да се уклопи у тимот добро. Да беше англиски "талент" ќе го платевме 15 милиони фунти.
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 17:14 ---
Eathen #JFT96 ‏@hunter_troll
According to Sky Italia, Coutinho will wear the number 17 shirt for #LFC

Anfield Mole ‏@AnfieldMole
So #coutinho no.17 , deal 8m pounds plus add ons #lfc

Топ е Кутињо,секое евро вреди.
Језда не е Снајдер али ипак подобро Кутињо да е у ЛФЦ него Инс..:)
--- надополнето: 26 јануари 2013 во 17:48 ---
Денеска трансфер напраиве вреден 10-тина милиони евра а Лфц страниве објавуваат и се палат дека Нгу и Инс гол дале:facepalm:

Не се нормални ..

Просветли ме и кажи кои се тие сигурни 10 трансфери според мене.
Само за 2-ца покрај Стариџ сум го кажал тоа, Кутињо и Инс. И голема е веројатноста и двајцата да завршат кај нас.
Ги имам спомнато Мирин, Батланд и Гамеиро но не сум кажал дека ќе завршат кај нас.
Порано во октомври го спомнував и Хунтелар.

За летото ги спомнав Санчез, Ериксен и Гроскројц, но само шпекулации, а никаде не реков дека сигурно ќе дојдат кај нас.

Исто никогаш не ги спомнав Снајдер, Холдби и Форен кои беа "блиску" до нас.

Нема што да те просветлувам, сам си ги кажа играчите во твојот пост. Ти за никој не рече дека е сигурен, него си кажуваш трансфери, некои излагаат по твое, некои не.

Ако ти можеш да напишеш пост во стил „ви реков“, можам и јас да кажам дека ни кажа и за играчи кои испадна дека не сме имале ни контакт со нивни агенти и клубови.

Да не го пишеше постот, немаше ни јас ни Рики да ти изреагираме така :)

Да, во право беше за Кутињо, Стариџ и веројатно Инс ама напиши и за колку не беше во право, кога веќе сакаш да се пофалиш со точноста :) .

Сака како мене да биде, да гаѓа дека Бредфорд и Лутон ќе идат даље кога се аутсајдери :P

brendan-rodgers-with-legends-arm-fix-hdr-tweak_4fdb3fd78638b435553939.jpg

- Ама се гледа дека е новиот Шенкли, нели? :)

Само Стариџ и Кутињо ги зедовте досега или ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom