Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Кој е овој?? И не ставај повеќе слики од типов некако одвратен ми е. Инаку има да ти ја ебам таа другарката :D
Ај ургирај таму :icon_lol:
Ако дое торконо :icon_mrgr:

http://www.koptalk.co.uk/20130112119/steven-gerrard-opposes-fsg-youth-policy.html

"I can understand the policy that everyone wants young, bright, British players. I can understand it but I don't agree 100% that that should be the only way. I think you've got to add experience to young gifted players as well because in this league and at this level you need experience.
"I learned bucket loads from Gary McAllister. I look at Aston Villa now and the majority of them are going to be fantastic players in time but in my opinion that team needs two or three old heads to guide them. Stilian Petrov is a big miss for them. To be successful at this level you need to get the mix right."

Се јави капитенот..фала богу

^
Брат зашто ваков потпис со Брендан ? Немој да ме разочаруваш:)
Заштита е ова :icon_lol:
Ако не успее кај нас ќе велам дека ова било иронија и уствари сум му се потсмевал на Роџерс .
Ако пак успее ќе тврдам дека сум го поддржувал и сум го имал во потпис. Сфаќаш?? :icon_lol::sneaky: Злобно нели? :icon_lol:

Бабел да го вратиме :) Бољи на него да се свртиме и да фатиме да го вратиме неголи Инс...

Абе видете вака......последниве години не знам да сме избркале некој играч а после да испаднал играчиште (зборам за младите). Блиску беше Адам Хамил кога отиде во Чемпионшип и стана најдобар играч таму па почнаа некои од англичаниве да се жалат како сме згрешиле па после дојде во Волвс кога беа во ПЛ и не беше ништо посебно. Сега којзнај кај се наоѓа. Затоа и си викам дека чим го пуштиле Инс не е ништо страшно. Ама пак од друга страна ниеден играч не сме се обидувале вака да го вратиме (пак за младите зборам). Па од тој аспект можно е и да биди нешто од копиљов. Впрочем кога Заха вредел 15 оти Инс да не вреди 6? Според мене Инс е подобар од Заха и на некој начин 6 милиони се сосема ок. Е сега проблемот е што го имавме па го дадовме за безпари па затоа 6 милиони многу ни се

Соу , Инс ???
Со нив мислите да направиме нешто ? Добро ајде нека ги земат ,ама не се доволно за напредок ! Тие не се ништо од тоа нас што ни треба ...
нешто асално што знае да повлече , искусно ... Суарез ќе биде може вториот Торрес што викате ?
Па дур се купуваат играчи кој можат само да помогнат ( ама колку ?) , дефинитнвно ништо не праемо !

А дали ви паднало на памет дека Инс е ДРВО?

И тоа, онака, ДРВО. Не само дрво, туку ДРВО?

А?

I agree!

А и не ја гледам поентата за доведување на просечен играч кој треба да игра на местото на Стерлинг!

Ноу хард филингс ама ако Свонси стварно испратиле 7 милиона за него мислам дека намерно ви го прават тоа. Не дека им треба нив крило

Mi se cini deka poslednive glasini za Tores se testiranje na javnoto mislenje zatoa kako bi bil prifaten toj poteg dokolku se odlucat za takvo nesto!

Пред два и нешто месеца се збореше као наводно за 20 мил. фунти би бил трансферот на Торес у Ливерпул.
Од шо иам праено муабет со фанови од Скандинавија, а таму се најватрените фанови на Ливерпул на пола и поише од нив би им било драго да дојде Торес назад.
Ама мислам дека не го хејтаат Торес толку колку порано.

А дали ви паднало на памет дека Инс е ДРВО?

И тоа, онака, ДРВО. Не само дрво, туку ДРВО?

А?
Па дрво е, ама потенцијално дрво :D, ама нас не ни треба потенцијал, ни треба проверено крило, кој одма ќе направи разлика во екипата, за потенцијал ене го Стерлинг и Сусо....

1. Не би го купувал Инс
2. Не би го купувал Торес

И за двајцата се прилично исти причините: нивниот квалитет и тоа што Ливерпул ќе испаднат уште поголеми идиоти ако напраат нешто такво, поготово ако го вратат Инс за толку пари, резил. Ради гордоста и името на клубот не треба да го направат тоа, па макар бил и стварно толку добар.

Не може да се толку неспособни со трансфериве значи...

Ноу хард филингс ама ако Свонси стварно испратиле 7 милиона за него мислам дека намерно ви го прават тоа. Не дека им треба нив крило

Свонси само го користат прозорот кој им го отвори стариот Инс..... “клуб во кој загарантирано ќе биде во првите 11мина“.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 13:33 ---
Најверојатно ќе немам Крв во мене во Недела....
Најверојатно 3-5-2....
Најверојатно Стариџ на клупа...
:(

Свонси само го користат прозорот кој им го отвори стариот Инс..... “клуб во кој загарантирано ќе биде во првите 11мина“.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 13:33 ---
Најверојатно ќе немам Крв во мене во Недела....
Најверојатно 3-5-2....
Најверојатно Стариџ на клупа...
:(
И кај мене, плус ако додадеме оти и Македонија игра утре (офтопик) во превод ќе значи мене утре пола кутија дијазепам не ме расправа :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom