Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Најголем хејтер си на Инс. И јас мислев дека е лош но откако му ја видов статистиката го променив мислењето. Моментално е еден од најдобрите играчи во Чемпионшип ако не и најдобар. Сепак тој е во преден план, Гамеиро е резервата.

Немам јас против него,човекот верувам дека може да го биде али сега не е момент 20 дена да се замараме со Инс.. репутацијата на клубот е под прашалник со такви потези.

Изгледа ни еден нема да земеме. На Стариџ ке останеме само за ова зима.
И ќе свиткаме стап. Со се Стариџ нас ни требаат едно 6-7 играчи. Мора пола од тие сега да се донесат за на лето да останат 3 евентуално 4 играчи да се носат. Пошто 6 играчи во едно лето нема никогаш да ги донесиме. Односно ќе ги донесиме ама ќе биди тоа класично бркање до последен ден , хаос систем па после плачење како не бил среден тимот.
Вежбај ги ти и воигрувај ги цело лето Адам,Спиринг, Аквилани па после продај ги и земи ги Ален, Шахин на 30 Август па после не бил воигран тимот. Е нема да биди :tapp:

Реално ние имаме ростер горе- доле само имаме играчи што ги забораваме комплетно..пример Асаиди и Сахин.. ете ги седат дремат немаат ни абер од добивање шанса..Сахин убаво почна, после што ѓавол го фати Роџерс да го седне на клупа богзнае..Асаиди како изигра змајски на тие 2-3 меча во Европа лига и пак ништо.. И за двајцата мислев дека ќе играт поише,поготово Сахин мислев дека ќе ни биде еден од моторите во тим..

Вежбај ги ти и воигрувај ги цело лето Адам,Спиринг, Аквилани па после продај ги и земи ги Ален, Шахин на 30 Август па после не бил воигран тимот. Е нема да биди :tapp:
Спиро ке се врати од позајмица во лето и ке си газиме, нема да ни треба Ериксен :icon_lol:

..Сахин убаво почна, после што ѓавол го фати Роџерс да го седне на клупа богзнае..
После Сахин почна со слаби партии, па Роџерс го стави на клупа и овој јавно изјави дека Роџерс не му ја погодил позицијата и после не доби шанса веќе. Па сега требаше да игра во ФА куп, ама одби и скоро е сигурно дека ке си оди ова зима во Дортумнд или некој турски клуб.

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...in-says-Brendan-Rodgers-playing-position.html

Reds launch @TurkeyLFC Twitter

Очекувам и Македонски да отворат..:)

Може сум досаден со Ериксен но прочитав дека наводно на секој натпревар на Ајакс имало скаути на Ливерпул. Доволен знак нели? :icon_lol:

Следен играч кој ќе се бори за место во првиот тим ќе биде сонародникот на Роџерс, Рајан МекЛохлин :cool:. Почнаа врските веќе .:icon_lol:

Може сум досаден со Ериксен но прочитав дека наводно на секој натпревар на Ајакс имало скаути на Ливерпул. Доволен знак нели? :icon_lol:

Следен играч кој ќе се бори за место во првиот тим ќе биде сонародникот на Роџерс, Рајан МекЛохлин :cool:. Почнаа врските веќе .:icon_lol:

Ова ќе им биде најдобар потег после купувањето Торес и Суарез ..треба да се земе обавезно.

Десни бекови за извоз имаме,Кели сакам да биде иднината на таа позиција ,овој Меклохлин сумљив ми е..:)

Џонсон, Кели, Виздом, МекЛахлин, па и Фланаган. Треба десен бек да земеме :D

М'Вила или Сисоко би ни ги решиле деструктивните проблеми, туку ај нека тргнат по нив.

Најголем хејтер си на Инс. И јас мислев дека е лош но откако му ја видов статистиката го променив мислењето. Моментално е еден од најдобрите играчи во Чемпионшип ако не и најдобар. Сепак тој е во преден план, Гамеиро е резервата.
Тоа е проблемот брат.... во Чемпионшип... камо да ме демантира, али ја не памтам кој е последниот добар играч кој од втора лига заминал во голем клуб и одлично се покажал...

Тоа е проблемот брат.... во Чемпионшип... камо да ме демантира, али ја не памтам кој е последниот добар играч кој од втора лига заминал во голем клуб и одлично се покажал...
Ќе го биде, не за џабе има толку добра статистика. Редовен репрезентативец е во младата селекција. Причина шо порано ги оспорував неговите квалитети беше и тоа што беше поврзуван со Гејнајтед :D. Од мака ќе си пукнев ако отидеше таму.

Иначе Стерлинг имал само 1 дете а не 3 како шо пренесуват и како мал бил фан на Гејнајтед.

Се врти историјата, Солскер наш фан нивни играч.Стерлинг нивни фан наш играч. :icon_mrgr:

Torres tells team-mates he wants Liverpool return..

OPA GANGHAM STYLE !!

Мамбата наша Суарез би го вратил Торес онаков каков што беше,ќе дрибла ќе ги праи лудориите а кога ќе треба завршница има ли подобар од Ел Нињо:) Не ни беше речено пред 2 години да ги гледаме заедно,можеби е сега време;)

http://sillyseason.com/football/pre...es-tells-team-mates-he-wants-liverpool-return

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom